![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 10 godz 23 min 16 s
|
![]()
Mam taką samą opalarkę
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Gość
|
![]()
Miałeś 3 lata gwarancji więc wymienić nie problem. Ja używam swojej nie wiem ile już lat ale jest wszystko ok. Przy tej cenie trafiają się słabe sztuki ale jeśli jest tak długa gwarancja to cóż za problem.
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Jeleśnia - Żywiec
Motocykl: CZ 350/XL 600
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 10 godz 23 min 16 s
|
![]()
Oczywiscie ze padła po gwarancji ;-)
![]() |
#5 |
Gość
|
![]()
No to miałeś pecha
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Mam sporo narzędzi z Jula i jestem bardzo zadowolony. Nic nie padło a ceny bardzo przystępne. Dokładnie to:
Sprężarkę, wkrętarkę, szlifierkę oscylacyjną, klucz udarowy, bateryjne nożyce do trawy i takie do żywopłotu, dmuchawę do liści, opryskiwacz plecakowy uff to chyba wszystko. Część ma 8-9 lat, część jest nowsza a wszystko hula więc proszę nie uogólniać i nie hejtować po całości. PS nie mam nic wspólnego z Jula i nigdy nie mieszkałem w Szwecji |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
aż chce się rzec:
I cóż, że ze Szwecji! ![]()
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Miasto: Wolbrom/Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 6 godz 9 min 7 s
|
![]()
Czy śrubokręty powinno się używać jedną ręką ? A może podróbka ? Może z 10 śrubek od nowości odkręcił, choć ostatnie 5 nie poszły gładko i widać efekt.
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 16 godz 7 min 18 s
|
![]() Cytat:
Sporo przeszedł ale nadal się trzyma , poza jednym bitem . Rozpadł się na samym początku praktycznie bez użycia siły. Reklamuj
![]() |
![]() |
#10 | |
Stary wyjadacz
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: żywiec
Motocykl: RD07
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 10 godz 53 min 40 s
|
![]() Cytat:
Jeśłi tak to coś poszło mocno nie tak. U nas na firmie bo gwiazdkach czy śrubokrętach z tego młotkiem się bije i jest ok. |
|
![]() |
![]() |