![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
nAT 😈
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Wschowa
Motocykl: CRF1000D
Przebieg: 7650
![]() Online: 1 dzień 5 godz 1 min 19 s
|
![]()
Ok. Dzięki panowie. Dam późnej znać jakie będą moje odczucia z tych scoutów. Lwg
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2011
Motocykl: CRF 1000D DCT
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 16 godz 42 s
|
![]()
Witam,
Czy do CRF 1000 mogę założyć taką oponę bezdętkową pomimo, że mam dętkę ![]() https://www.sklepopon.com/dane-opony...0-v-r-tl-12736 dzięki za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Tak. Bezdętkowe opony można używać z dętką.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2018
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 11 godz 59 min 44 s
|
![]()
Witam
Szukam opinii na temat opony Continental TKC 70 ROCK oraz Heidenau K60 Ranger, obie opony tył. Jak bardzo TKC jest szosowa, a jak bardzo Ranger terenowy? Ktos już je próbował? Obie zbierają dobre opinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o właściwości na szosie - super! Cicha i bardzo dobra przyczepność, wypróbowana na różnych rodzajach nawierzchni od ulewnego deszczu po czterdziestokilku stopniowy upał, ślizgnęła tylko na dużej plamie oleju - polecam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
A próbowałeś TKC 70 Rock w terenie typu błoto, glina, mokra ściółka, czy ona chociaż coś trochę trzyma czy tylko suche szutry?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
malarz
![]() |
![]()
Mam TKC70 rocks na tyle w XRV. Dla mnie głośna w ch*j, wyje bardziej, niż Anakee Wild, którego miałem wcześniej. Albo po prostu inaczej, tak że mi ucho bardziej męczy.
Nie powiem, na asfalcie super i nie ważne, czy suchy, czy mokry. Jeśli chodzi o teren, to jakiś delikatny zrobi. Szutry super, jakieś polne drogi z kałużami i małym błotem, albo suchą trawą ok i to chyba tyle. Nie do końca łagodny podjazd z mocno mokrą i nasiąkniętą trawą i miękką ziemią, już mi dupą zamiatało (przód TKC 80). Ta opona, to takie 60/40 asfalt teren. Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolony, nie licząc tego wycia.
![]() |
#8 |
|
![]()
OK, dziękuję, wszystko już wiem.
Patrząc na mój styl jazdy to skłaniam się ku Heidenau K60 Ranger. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2021
Miasto: PO / PSE
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 1 min 19 s
|
![]()
Testował ktoś opony Anlas Capra X lub Heidenau K60 RANGER w zastosowaniach 50/50 i poważniejszych. Jak się mają do zestawu TKC80 przód + E09 tył. Szukam zestawu do RD07.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gucio bez dbkillera
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
Miasto: Nekla, Wlkp
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 20k
![]() Online: 1 dzień 6 godz 33 min 2 s
|
![]()
Witam.
Szukam nowych opon. Powie ktoś jakie przebiegi robią opony : 1.pirelli rally str 2.pirelli mt 90 3. Może ktoś poleci jakąś inną oponkę w tym stylu? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |