![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Olsztyn
Motocykl: AS DCT 2018
![]() Online: 1 dzień 13 godz 7 min 23 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2018
Miasto: Lublin
Motocykl: ATAS 1000 '18
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 40 min 8 s
|
![]() Cytat:
Do amatorskich zastosowań szkoda pieniędzy na Fanara i najlepiej podsumował to Ivan powyżej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Kupilem kiedys zestaw wiertel do stali Makita - okazal sie byc strasznie gowniany. Mam natomiast Makity do betonu na sds i sa swietne.
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Większość producentów ma kilka linii wierteł.
Pokrótce: Bosch "zielony" - nawet do tego nie podchodźcie, straszny syf. Makita Economy - j.w. Ogólnie z producentów elektronarzędzi fajne wiertła do metalu ma tylko Milwaukee i DeWalt (Extreme). Jeśli chodzi o wiertła do metalu to na pewno dobry stosunek ceny do jakości mają wspomniane tu wiertła Perfect Stalco. Do użytku domowego absolutnie polecam. Jak ktoś chce wyższą jakość to Ruko, Guhring (Wurth). Jeśli chodzi o wiertła do betonu to podstawa aby były made in UE. To co z Chin to zazwyczaj kiepska jakość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
kiedys na szybko w potrzebie kupilem w castoramie ten zestaw i bardzo pozytywnie mnie zaskoczyl. mam go do dzis jako rezerwe - ostre i trwale wiertła - do amatorki uwazam OK
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 16 godz 7 min 18 s
|
![]()
Koledzy jaką zakuwarkę kupić i nie zbankrutować ?
Tak żeby dało się zakuć łańcuchy do 530. Ta ma niezłe opinie https://allegro.pl/oferta/zakuwarka-...AaAsXIEALw_wcB Ale są jeszcze takie np https://gmoto.pl/szukaj.html?query=zakuwarka
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2019
Miasto: Chełm
Motocykl: CRF1100 DCT ES
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 19 godz 3 min 34 s
|
![]()
Jonnesway robi robotę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Ja mam Corone. Sadze ze ponad 100 lancuchow zakula.
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 16 godz 7 min 18 s
|
![]()
Firmy Corona , czy to nazwa modelu?
Google gdzieś mi nie chce takiej wyszukać.
![]() |
#10 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Firma ale to teraz jest bodaj Richmann.
|
![]() |
![]() |