![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1171 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 14 godz 19 min 40 s
|
![]()
Zimiok, powiedziałem swoje zdanie. Nie dam Ci się sprowokować z szacunku do tego wątku.
![]() |
#1172 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 2 godz 53 min 43 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
![]() |
![]()
Nie ma.
Przecież wyraźnie napisałem, że: "Będziemy mieli przy granicy drugie państwo ala Białoruś, a tam jak wiadomo rozliczenia z historią idą po naszej myśli, białoruska lista katyńska jest jawna, cmentarz w Kuropatach równie okazały jak ten w Charkowie, zbrodniarze stalinowscy objęci są infamią, a nieliczne pozostałe pomniki armii czerwonej niszczone są jeden po drugim...". Dodam do tego jeszcze, że tak dobrze jak dobrze traktowana jest Polonia w Białorusi to na świecie ze świecą szukać. Żaden jej przedstawiciel nie siedzi w więzieniu ani w koloniach karnych, żaden też nie musiał z Białorusi uciekać przed represjami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Na chłopski rozum gdyby takie ekshumacje były jawne i publicznie dostępne to nie widzicie zagrożenia w postaci tłumów stojących pod sztandarami po dwóch stronach barykady gotowych na wymianę ciosów podczas gdy w centrum odbywa się ekshumacja?
Pomijam influenserów, wariatów i innych zjebów którzy przy tej okazji szukali by poklasku czy chwili zaistnienia w mediach. Tego oczekujecie? Naprawdę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 14 godz 19 min 40 s
|
![]()
Brzeszczot, aż dziwne że ekshumacja żołnierzy Wehrmachtu na UA odbywa się zawsze w spokoju i pomagaja nawet lokalesi.
Ekshumacje Niemców na Ukrainie lecą cały czas (do dziś) i bez naparzania się. Dziwne co nie? Wrzućcie w translatora https://www.volksbund.de/nachrichten/ukraine Pozwolenie na ekshumacje od ręki, pełne wsparcie , zgoda, podanie ręki, zdjęcia, wieczorem rozmowy.... Hmmm, dziwne to, ciekawe dlaczego? Może mi ktoś wytłumaczy? Ps. Znalazłem ten artykuł powyżej w języku polskim https://www.dw.com/pl/ukraina-szcz%C...ach/a-65475530
![]() |
#1177 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Nie wiem jak co wygląda w Rwandzie, zaufam Twojemu doświadczeniu. Wiem za to, że na tej sytuacji jest duża grupa która będzie chciała ugrać kapitał polityczny szczególnie w kontekście zbliżających się wyborów na co już wskazuje wycie niektórych środowisk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 | |
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Lublin
Motocykl: cz350/ bandit600/ zx12r/ varadero/vfr1200xd
![]() Online: 3 miesiące 4 tygodni 13 godz 3 min 48 s
|
![]()
Tego na U ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
4 slot Huta Pieniacka | piotrekk | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 20.09.2013 20:44 |
Huta Pieniacka | Barył | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 0 | 04.08.2011 10:53 |
I Kaszubski Zlot Motocyklowy - 14.08.09r. | Ciapek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.08.2009 14:13 |
IX Ogólnopolski Zlot Motocyklowy | JuIo | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 28.07.2009 00:13 |
Zlot Motocyklowy Niechorze 24-26.07.09 | vostock | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 7 | 23.07.2009 13:06 |