![]() |
#111 |
świeżym warto być:)
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: DWR
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 10 godz 58 min 39 s
|
![]()
Od samego patrzenia na ten mostek zrobiło mi się ciepło.
![]() |
#112 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
Jaru ładnie tam Masz,
parki linowe chyba z Francyji się wzięły ![]() w Złotym Stoku za kopalnią po podobnych "mostkach" można pochodzić i tyrolką się karnąć nad kamieniołomem (polecam) strzał adrenaliny gwarantowany ![]() ![]() ale to nie to samo co prawdziwe ferraty ![]()
![]() |
#113 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wrocław / Grenoble
Przebieg: ~60kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 9 godz 45 min 18 s
|
![]()
Może parki linowe z Francji ale via ferraty z dolomitów na pewno
![]() Ravi co ty na forum w urodziny zaglądasz? ![]() Trzymajcie sie!
![]() |
#114 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Piekne przejście, a mostek hm... niczego sobie. Pewnie by mi się nieźle nogi trzęsły.
No i jakoś tłumów nie widać - super. W Dolomitach latem i wczesną jesienią, to jednak "korki" na via ferratach (choc pewnie nie wszystkich... tych trudniejszych - chyba nie). Czy we Francji też tak jest - tzn. trzeba dopiero wymarznąć i wybierać się na tego typu wypady późną jesienią, żeby mieć względny spokój? Pozdr
![]() |
#115 |
|
![]()
Ciężko mi powiedzieć jak jest latem bo dopiero zaczynam moja przygodę z ferratami. Na tej pierwszej zrobił się mały korek za mną i moim kumplem jak doszliśmy do mostku w postaci dwóch lin
![]() ![]() Tą drugą zrobiliśmy w poprzedni weekend, cały czas jest w miarę ciepło, a ludzi jest już naprawdę mało - czekają na śnieg ![]() Przekonam się jak jest z obłożeniem w sezonie w przyszłe lato i powiem ![]() Jeśli chcecie wrzucę zdjęcia z kolejnych wojaży - o ile będą ciekawe.
![]() |
#116 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Jaru,swietna prace wykonales,opisujac i podajac typy.Od Piemontu szukalem tej pozycji
http://www.mdmot.com/ a ty ja opisales jako malo ciekawa.Protestuja ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez myku : 30.10.2011 o 22:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Cześć Myku,
Wy-edytowałem posta ![]() Ja swoją opinię, że jest "mniej ciekawa" napisałem po przeczytaniu tylko tego co za darmo na stronie (nie znam Niemieckiego, możesz się domyślić jak to czytałem ![]()
![]() |
#118 |
Miasto: Szczecin/Golczewo
Motocykl: Transalp
![]() Online: 2 dni 2 godz 58 min 50 s
|
![]()
Super opisy. Zdjęcia pewnie w większej rozdzielczości prezentują się jeszcze lepiej, aczkolwiek i te są świetne. A materiał pomocny bo planuję sobie lipiec/sierpień podjechać w tamte strony na foto-lawendowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
O pola lawendowe wcale nie jest tak łatwo
![]() Dużo jest niezadbanych "ugorów" i wtedy lawenda nie jest gęsta i nie robi wrażenia, mimo to nazrywać i zabrać do domu można ![]() Jeśli będziesz w okolicy, zapraszam.
![]() |
#120 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 45 min 3 s
|
![]()
Jaru a nie myslales o zorganizowaniu jakiegos rozpoczecia sezonu lub rajdzie w tamtych pieknych rejonach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Śladami Habsburgów. | Blazimir | Umawianie i propozycje wyjazdów | 4 | 27.01.2012 09:57 |
Azja Centralna 2011 śladami Iziego, Sambora i Czosnka - ktoś chętny? | Roberto | Umawianie i propozycje wyjazdów | 75 | 07.10.2011 15:30 |