|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Golas GSA to 75 tys. Za 80 tys. masz full wypas ATAS. Full wypas GSA to... ok. 115 tys. Poza tym ceny nowej Afry wzrosły, uczciwie rzecz ujmując, symbolicznie. Szczególnie biorąc pod uwagę, że trochę sensownych i wartościowych usprawnień za to dostajemy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
No ale generalnie ceny praktycznie pozostają na starym poziomie:
np. czerwona manual kosztuje 60.900, a z 2019 przed rabatem wyprzedażowym była za 58.900 czyli 2kpln więcej teraz 3,3% to prawie inflacja w PL. To tak, żeby jabłka do jabłek porównywać. Gs1250 od 68.500 jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2016
Miasto: Sopot
Motocykl: CRF1000D
Przebieg: 50K+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 18 godz 2 min 37 s
|
![]()
Ale do obsługi to trzeba mieć ręce pianisty w jedwabnych rękawiczkach, sokoli wzrok (choć bardziej krótkowidza) by dojrzeć wszystko na "telewizorku"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 39 min 40 s
|
![]() Cytat:
![]() A'propos cen, osłabienie złotego może nas mocno zaboleć ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
Motocykl: NAT
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 11 min 55 s
|
![]()
W ogóle mnie nie dziwi że Honda idzie tą drogą, rynek jest zbadany... Jestem przekonany że za 5 lat Radiologowii będzie łatwiej sprzedać swoją używana ATAS z 2020 roku, niż moja NAT ( golasa ) z 2016, i nie dlatego że jest starsza , tylko przez brak tych wszystkich bajerów. Dzisiaj jak bym się cofnął o te 3 lata i miał bym wybór i ta wiedzę która mam dzisiaj i w ofercie była by ATAS w konfiguracji powiedzmy z 2019 to chyba bym się nie zastanawiał i bym brał, żeby było wesoło z DCT.Te 3 lata zweryfikowały i pokazały że to jest dla mnie najlepsza opcja. Pozostaje mieć nadzieje , że wypuszcza wreszcie fajna mala afryke i wszyscy będą zadowoleni
![]() |
#7 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Trampek 650 i afra 650 też miały niskie szyby.
Przy prędkościach do 120 jest całkiem dobrze. Struga powietrza fajnie uderza na wysokości ust i nie powodowała u mnie (182 cm) żadnego dyskomfortu. Ale ja masochista chyba jestem bo teraz w ogóle szyby nie mam i latam do 150 km/h na przelotówkach. Afra na 2020r. wygląda dobrze, ale nadmiar elektroniki jest nie dla mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2016
Miasto: Zakopane
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 5 godz 11 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2019
Miasto: Trójmiasto
![]() Online: 1 dzień 19 min 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rosja w 2020 bez wizy | zz44 | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 16.12.2018 23:42 |
Yamaha TTR600 vs Honda XR600R vs Honda XR650R | Wolo | Inne - dyskusja ogólna | 84 | 06.02.2018 11:38 |