![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 |
Gość
Online: 0
|
![]()
może się komuś przyda: allianzowe ubezpieczenie na zycie (tzw. motocyklowe, bo nie ma wyłączeń) kosztuje 500 zł za 100 000 na rok. Można zawrzeć nawet pięć takich ubezpieczeń, ale nie ma zniżki za więcej.
|
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Wrocław
Motocykl: DR800
![]() Online: 14 godz 15 min 26 s
|
![]()
moze ide po bandzie i wykupuje tylko Wojażera i Zielona Karta PZU (darmo)
![]() |
#113 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: kraków
![]() Online: 6 dni 15 godz 29 min 24 s
|
![]()
a jak z holowaniem motocykla w razie awarii ?
Np w Turcji ubezpieczenie i wszystkie świadczenia z nim zwiazane obejmują tylko część tzw europejską czyli okolice istambułu i koniec a dalej to wygląda na to że bedzie self service Nie mogłem nic innego odszukać ![]() Macie coś ciekawego w tym temacie ? ![]() I jeszcze jedno pytanko .......jak tam z płaceniem ? Trzeba mieć miejscową walutę czy można np płacić ojro ? Ostatnio edytowane przez TROJAN : 16.05.2011 o 09:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
601493080
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Motocykl: XL600
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 8 godz 11 min 58 s
|
![]()
Już poczułem przedsmak Gruzji, wino jedno z lepszych jakie piłem, naprawdę polecam - Telavuri Medium Dry Red Wine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Bieszczad PL, co. meath IRL.
Motocykl: nie ma!!!!!!!
Przebieg: +-50k
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 6 dni 6 godz 7 min 47 s
|
![]()
Witam.
No chlopaki terminy tuz tuz i niektorzy juz tuz tuz a to prosze!!!!!!!!! Tak myslalem, ze moze warto to monitorowac bo kto wie jak sie skonczy: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...a__Zginal.html I kolejne z troche pozniej: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...est_warte.html Jakos to przypomnia znajomy wschodni scenariusz.
![]() |
#116 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Wodzisław Sląski
Motocykl: RD07a
Przebieg: 55000
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 1 godz 44 min 13 s
|
![]()
Z powodu zamieszek w Tbilisi nastąpiła zmiana terminu wyjazdu. Ruszamy 2 tyg. później, czyli 12go sierpnia, na 3 tygodnie. Do tej pory powinno się tam uspokoić, mam nadzieję. Jak ktos pomyka w tamte strony w tym terminie, to proszę o kontakt, a ci , którzy zdążą wrócić, mają obowiązkowo zdać relację z wyprawy..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
![]() |
![]()
Witam wszystkich, biorących na celownik rejon Kaukazu
![]() Ja również, poważnie myślę o tamtym kierunku, w związku z tym, śledzę wszystko co pisze się na ten temat, zbieram informację, kasę i spokojnie przygotowuję siebie, moto i żonę na dłuższe rozstanie (to ostatnie,chyba będzie najtrudniejsze). Moja ekipa, na poczętku liczyła 6 moto, w tej chwili zostały 3 a ile będzie w dniu wyjazdu ![]() Ja planowałem start w pierwszy wekend sierpnia, ( na 3 tyg) ale ew. przyspieszenie lub opóżnienie terminu nie będzie problemem. Zobaczymy, co czas przyniesie. Hej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: kraków
![]() Online: 6 dni 15 godz 29 min 24 s
|
![]()
My lecimy tam z bracholem 17 czerwca i widzę , że najprawdopodobniej skończy się na Araracie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
![]() Online: 2 dni 5 godz 43 min 35 s
|
![]()
tu są w miarę bieżące info
http://www.kaukaz.pl/forum/viewtopic.php?f=11&t=3182 |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
![]() |
![]()
No miejmy nadzieję że się uspokoi, w pierwszy weekend sierpnia (05.08) ruszamy z Krakowa w 4 moto..
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Damy Rady - Gruzja 2011 | Boski-Kolasek | Trochę dalej | 34 | 28.04.2017 16:59 |
Gruzja Armenia czeres Turcju [2011] | rambo | Trochę dalej | 81 | 25.10.2015 12:33 |
Wyprawa na Kaukaz Południowy 2011 - Gruzja, Azerbejdżan, Armenia | Głazio | Umawianie i propozycje wyjazdów | 14 | 25.08.2011 00:12 |
Gruzja Armenia Turcja - zajawka [Czerwiec 2011] | rambo | Kwestie różne, ale podróżne. | 17 | 30.07.2011 14:55 |