![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Siatka dobrze wietrzy i jest na niej wygodnie. O taka o:
B9461729-66C2-4310-9280-4E3479403D67.jpeg Poza czarnym tez jej się zbytnio nic nie dzieje. Dziś jeżdżąc na stojąco byłem jakby cały mokry. Tak, tam też, bo się wybrałem nie w tych okularach co powinienem i na dodatek sam w offa. Czucie głębokie przećwiczone przy okazji. Powrót po ciemku asfaltem. Dupa sucha pod domem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
No proszę, nie dość , ze specjalista od królewskiej trakcji to jeszcze specjalista neurologii, strach się bać |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
Po prostu mam to samo- choroba zawodowa. Bardziej niz mnie, nalezy bac się niedouczonych konowałów, zlewających pacjentów. Czy to z powodu rutyny, lenistwa, czy też braku empatii i odpieprzania swej roboty tylko dla kasy. Mozliwą jest też zwykła tępota nie pozwalająca kojarzyć faktów (objawów).
![]() Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka
GS über alles!!! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tank : 20.07.2020 o 20:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000 '19 MT SD06
![]() Online: 5 dni 12 godz 59 min 47 s
|
![]() Cytat:
Jeszcze tak mógłbym powymieniać (inni ortopedzi, neurolodzy, urolodzy), ale to już chyba w kąciku geriatrycznym dla ludzi po trzydziestce... Miałem jedną dobrą lekarkę, której ufałem - niestety zmarło się jej parę lat temu. Ostatnio edytowane przez LordCYCU : 20.07.2020 o 20:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
no i zeszło na to, że trza do lekarza jak boli. w sumie to ma sens
![]()
![]() |
#6 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2020
Miasto: Warszawa
Motocykl: CRF1000 '19 MT SD06
![]() Online: 5 dni 12 godz 59 min 47 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Na odparzenia robote robią dobre ciuchy.
kiedyś latałem w tanich portkach i plastiku, był problem. od kiedy latam w spodniach rukka (a będzie już z siedem sezonow) , nigdy nie miałem najmniejszego problemu, a często jeżdżę od świtu do nocy prawie nie zsiadając. Sytuację termiczna poprawiaja bardzo kalesony z merynosów. Nie pamiętam już, żebym miał kiedykolwiek mokra od upału dupę. Na NAT 2016 mam kilka przelotów po 1000 km, mam też Pamir w środku lata ze średnimi przebiegami po 500 km dziennie. Żadnego bólu dupy czy kręgosłupa, czasem kolano się odzywało, ale to ewidentnie romantyzm jakiś. |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
O! Wlasnie o to chodzło ,jak widzimy to czeste zjawisko, niezaleznie od zdobytych tytułow naukowych i wykonywanego zawodui ![]() ![]() ![]() Zlekceważenie tematu moze zakonczyc się nieciekawie. A co do bólu- na czwarty dzien w siodle przechodzi,, a sudovrem to podstawa, jak juz kiedys pisalem. Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#10 |
CRF 1100 ATAS
![]() Zarejestrowany: Oct 2020
Miasto: Kraków i okolice
Motocykl: CRF 1100 ATAS
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 9 godz 40 min 33 s
|
![]()
Cześć!
Nie chcę zakładać (a może powinienem?) nowego wątku, bo to też problem z siedzeniem, ale nie z odparzeniami, tylko ucisk na udach. Po dwóch, trzech godzinach jazdy, jest bardzo dokuczliwe. Wcześniej jeździłem VStromem i mogłem siedzieć bardzo długo, ale kolano mnie bolało ![]() Macie może jakiś pomysł co z tym począć? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
..co robic w Portugalii? | yeuop | Trochę dalej | 43 | 26.10.2017 16:07 |
Robić nie robić Damper RD03 | rob | Rama, zawieszenia, napęd | 11 | 05.08.2011 02:11 |