![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#111 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: środa śląska
Motocykl: afra-xt
Przebieg: ???????
![]() Online: 1 dzień 4 min 16 s
|
![]()
no tak jak zwykle zlot pierwsza klasa offik również i ogólnie atmosfera mimo deszczu super.
droga powrotna w deszczu, mało co by brakło a uczestniczylibyśmy z Michałem (Miszą) w drogowej kraksie ( jadący z naprzeciwka bus ok 60m za nami wpadł w poślizg zjechał na nasz pas i zderzył się z osobówką! ![]() Jeszcze wielkie dzięki dla Marka z pomoc techniczną w naprawie xt-ka ![]()
RD04 -> XT 660r ![]() Ostatnio edytowane przez andrej81 : 04.07.2011 o 00:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
BAAAARDZO dziękuję za wizytę wszystkim chętnym
![]() Świniak doskonały! Offik mega ciekawy. Dziękuję Hubertowi, Pałełowi za poświęcenie i pilnowanie jedzonka !!! Marek (nie ma go jeszcze na forum) traski po łokolicy - MEGA ciekawe, najciekawsze były trawersy po górce... Dziś sprobuję się rozliczyć za świniaka - mam nadzieję że starczy kasy ![]() Więc NIE ma długich terminów płatności ![]() DOPRA - filmy dawaj !!!! myślę że mogą być fajne... Ludziska foto jakieś ! ja nic nie mam ![]() Krótkie podsumowanie straty: - Kiler ![]() - jedna przewrotka na asfalcie (porysowane gmole, dziura w spodniach) - jedna przewrotka na polu (lusterko, pomroczność jasna ) - jedna przewrotka na kamieniach (stłuczona noga lekko) - ze dwie lub trzy parkingówki (prawie nic) zadania: - niektórzy wciągnięci w grono palaczy - niektórzy jechali nawet 90 ![]() - niektórzy polecieli w teren na ktorynawet nie chcieli patrzeć - XT fajny jest miękki jest i w ogóle ![]() DESZCZ nas nie roztopił ! do następnego !
![]() |
#113 | |
El Mariachi
![]() Zarejestrowany: Aug 2009
Miasto: Podkarpackie
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 2 godz 12 min 15 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Widzę, że jak zwykle impreza typu ogień.
![]() |
![]() |
#114 |
Miasto: Miasteczko Śląskie
Motocykl: RD07a
![]() Online: 13 godz 58 min 55 s
|
![]()
Dzięki za fajną imprezkę
Ostatnio edytowane przez przemekr : 11.07.2011 o 09:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Dla tych, którzy nie wiedzą, kto to był Kiler. Kilka jego ostatnich fotek.
http://popiol-barbarka.blogspot.com/2011/06/kiler.html A zginął śmiercią tragiczną przygnieciony podporą wiaty. Podpora padła przy sporej pomocy wiatru, a Kiler w tym momencie był tam gdzie ona upadała. Efektem było potrzaskanie kręgosłupa i krótko potem śmierć. Jedyna pociecha że obyło się to błyskawicznie i bez męczarni. Dla niektórych było to największe wyzwanie tej wycieczki. mając lęk wysokości, różne nieciekawe myśli kołaczą się po łepetynie mając obok siebie kilkadziesięt metrów ostrego spadku. ![]() ![]()
![]() |
#117 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: zarzyca/strzelin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 10 godz 20 min 43 s
|
![]()
wazne ze dales rade
![]() ![]() qwa , swietnie sie zapiernymyczalo ![]()
![]() |
#118 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: PD06 prawie Africa
Przebieg: 68000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 11 godz 12 min 48 s
|
![]()
Dla mnie każdy fragment traski był ciekawym wyzwaniem. Poprzeczne (a właściwie skośne) głębokie koleiny, niewidoczne w wysokiej trawie zmusiły mnie nagle do bliższego przyjrzenia się podłożu
![]() Mam dziś niezłe zakwasy które świadczą, że nauki jeszcze przede mną sporo. ![]() Cała traska była w pytę, chcę jeszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2011
Miasto: Wrocław
![]() Online: 4 dni 2 godz 53 min 30 s
|
![]()
A ja właśnie dopyrkałam dzisiaj do domu
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję, że mogłam się tam z Wami znaleźć i poznać tylu świetnych ludzi. Co do moich zawrotnych prędkości to pierwszy raz jeździłam po takich zakrętach ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Miasto: Wroclaw
Przebieg: 40.000
![]() Online: 3 miesiące 2 dni 46 min 4 s
|
![]()
Dzieki wszystkim , dojechałem przemoczony na maksa ale warto było.
Chyba nigdy wcześniej nie grałem na gitarze przy ognisku.... Dla organizatora szczególne podziękowania mimo tego że zrobił angielskie wyjście do namiotu! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Serbia. Do jaja - znaczy zajebiście | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 29 | 07.07.2010 01:16 |