|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
10.03.2011, 22:01 | #111 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 40 min 35 s
|
Faktycznie na tej liscie mnie nie bylo,ale juz jestem
|
10.03.2011, 22:11 | #113 |
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 40 min 35 s
|
Ja patrzylem tylko na ta na pierwszej stronie,gdzie sa wplaty.Ta dopiero teraz z twojego posta zobaczylem
|
10.03.2011, 23:02 | #114 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 23 godz 26 min 10 s
|
Ja tak samo
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
11.03.2011, 02:58 | #115 | |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Cytat:
Nie obchodzi mnie na czym przyjadą ludzie za rok. Bardziej mnie obchodzi kto przyjedzie. A impreza Robertowi chyba by się podobała - bo razem ją wymyśliliśmy. Mogę nawet podać datę dzienną. I wcale nie zalezalo nam by był to zlot afrykański
11.03.2011, 09:52 | #116 |
Miasto: Gdynia teraz
Motocykl: kryzys.
Przebieg: 48 lat
Online: 3 miesiące 2 tygodni 8 godz 55 min 8 s
|
Bo to chyba ma być zlot w klimacie afrykańskim a nie wystawa najprzeróżniejszych wersji afryk na jednym placu Bo ja przyjadę trampkiem
|
11.03.2011, 11:00 | #117 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 5 godz 18 min 56 s
|
Bylismy wczoraj z Jochenem na wizji lokalnej. Dogrywamy menu z kasztelanem, wyznaczylismy miejsca do rozbicia namiotów, odwiedziliśmy starostwo i jakieś inne urzędy. Zajrzeliśmy tez do kościoła w sprawie pogody na 13-15 maja.
Porobiliśmy też kilka fot Widok z wieży na zamek. Z troską o ludzi na dole wieża będzie zamknięta na czas opilstwa. Dla niepokornych mamy trzy urządzenia. To specyficzne wiezienie podnoszone do gory, dyby i loch głodowy. scena i parkiet do tańców pogo Owa wieża widokowa, czynna powiedzmy do godziny 19. Część hotelowa, tylko dla bogaczy... Wejście do jadalni, sal szkoleniowych i sali rycerskiej. Śniadalnia, a w godzinach popołudniowych sala z projekcjami filmów motocyklowych i prezentacjami. Sala kominkowa, będzie również słuzyła za jadalnię. Sala rycerska, tu będzie spała szlachta. Sala ee, tu śpi Jochen i Sambor - czyli arystokracja Zamkowe muzeum Dziwne eksponaty są w nim. Zdecydowaliśmy, że będzie zamknięte na czas opilstwa. Sala szkoleniowa, przewidywane warsztaty foto, warsztaty mechaniczne i być może pierwsza pomoc. Brama wjazdowa na podzamcze. Wpuszczani będą wyłącznie uczestnicy z identyfikatorami. Wszystkie motocykle parkują w jednym, wyznaczonym miejscu (po prawej stronie tej fotografii). Most zwodzony i wjazd na dziedziniec. Motocykle nie mają tam prawa wjazdu. Podzamcze, tu będą usytuowane "namioty organizatora" - duże namioty przygotowane przez organizatorów. Lapidaria, miejsce na namioty własne. Widok z lapidariów na zamek Widok z zamkowej wieży na lapidaria. Widok z zamkowej wieży na parking dla motocykli. No i to chyba na razie tyle. Zadbaliśmy również o toi-toie. Rano będzie się również gdzie umyć. Nie obiecujemy luksusów przy myciu - mogą być kolejki, ale chyba nie znajdziemy dobrego rozwiązania tego problemu. Krystalizuje się program artystyczny imprezy, wiadomo że koncerty będą w piątek i sobotę. Wiemy już też na pewno, że miejsc zabraknie.
11.03.2011, 11:43 | #119 |
Kierowca bombowca
|
Dla dodania pikanterii powiem, że odwiedziliśmy również tor motocrossowy w okolicy, gdzie wszyscy posiadacze wścieklaków tudzież cięższych sprzętów będą mogli ostro podziczyć pod fachowym okiem - czyim, to na razie tajemnica. Ale naprawdę fachowym, które to fachowe oko pokaże to i owo i podszkoli zainteresowanych z technik jazdy terenowej.
12.03.2011, 18:53 | #120 |
ZWYCZAJNA
Miasto: Gdańsk
Motocykl: Pomarańczowy
Online: 1 tydzień 3 dni 1 godz 13 min 27 s
|
Klimatyczne miejsce aż żal dupe ściska że mnie tam nie będzie Pozdro
|
|
|