![]() |
#121 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2017
Motocykl: czarna szczała
![]() Online: 5 dni 13 godz 44 min 26 s
|
![]()
Kupiłem tak zachwalanego Convoya w wersji edc. Latarki jeszcze nie mam, ale mam wrażenie że popularność bierze się z prostoty wykonania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
![]() Zarejestrowany: May 2019
Miasto: Leszno
Motocykl: Aprilia RSV 1000 Tuono '04, Yamaha XS 400 brat '81, Africa Twin '19
![]() Online: 15 godz 42 min 42 s
|
![]()
Ja polecam Convoy S2, daje ładne rozproszone światło. Dla mnie duży plus to fakt, że jest na akumulator. Taki sam mam w czołówce Ledlenser H8R. Również dobra, 7 lat gwarancji. Czołówka jednak nie jest z Chin więc taki OT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 34 min 53 s
|
![]()
Już nie wiem co o tym sądzić. Kurier przyniósł do domu paczkę a w środku 2 latarki. To był jedyny moment gdy mogłem pomyśleć o zakupie nowej latarki (chyba), niestety w paczce nie ma żadnego rachunku a ja nie mogę znaleźć żadnego śladu po takim zakupie. Paczka jest na moje nazwisko, czyli raczej nie płaciłem z konta firmowego, notabene też je sprawdziłem, na prywatnym koncie oraz na karcie nie ma śladu płatności do firmy Yato alias Toya. Nie wiem dlaczego kupiłem 2 latarki i to jeszcze w takim stylu i kto za to zapłacił. Jakieś pomysły?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Historia zakupów w Google może coś wyjaśni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Ajde Jano
|
![]()
Niestety w moich zakupach jest tylko obrazek z kotkiem wystającym z pudełka. Sprawdzenie zakupów na tej opcji na dole , wyszukaj inne zakupy Google w gmail, tam ostatni wpis jest z października 2017
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
dawniej poss
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD10 -> RD13 -> GS12
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 34 min 21 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
![]() |
![]()
Do zasilania z kabla na motku trzeba używać końcówki magnetycznej USB, wtedy nic się nie urwie:
https://allegro.pl/oferta/kabel-magn...b-c-8584588171 |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]()
Używam od ponad roku te magnetyczne końcówki. Kupiłem wszystkim w domu, żeby być kompatybilnym. Wersja mniejsza podłużna. Niestety dwie się już rozleciały. Może ta Twoja wersja jest bardziej wytrzymała? Magnesy neodymowe są bardzo kruche, a ja lubiałem przyczepiać szpanersko... te uderzenia zapewne spowodowały awarię.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Stosuje patent z magnesami od paru lat i jestem mega zadowolony
|
![]() |
![]() |
#130 |
Ajde Jano
|
![]()
Sprawa się wyjaśniła, to znaczy sam na to wpadłem myśląc o sprawie. Dzień czy dwa wcześniej znajomy z Izraela poprosił o adres, bo coś chce kupić. Nie powiedział co to będzie i nie myślałem że zamawia w trakcie naszej rozmowy.
Nie zmienia to faktu że chciałbym sobie kupić jakąś fajną latarkę, ma być porządna i chyba z lądowaniem przez USB, chyba że forum ma inne zdanie na ten temat. Jakieś rady?
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Latarka czołówka | Boski-Kolasek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 179 | 09.02.2025 00:20 |
Tania nawigacja GPS | Mecia | Hardware | 150 | 08.08.2016 15:08 |
Latarka dla nurków | Kupek | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 2 | 25.07.2014 22:52 |