![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#121 | |
wolny strzelec
![]() |
![]() Cytat:
wiem gdzies polowe-reszte srubek trzeba bedzie na "wyczucie" ![]() Na wszelki wypadek-mam jeszcze ksiazke serwisowa.Ale jaki "znawca " czyta instrukcje przed rozpoczeciem uzytkowania ![]()
![]() |
![]() |
#123 |
![]() |
![]()
spooooooooko - jak ci garść zostanie to będziesz miał lżejsze moto
![]() ![]() ![]() mam nadzieję, że się z tym malutkim problemem uporasz i bedziesz konsekwentnie robił ją na cukiereczka. radość z jazdy takim odnowionym motocyklem jest ogromna ![]() .
![]() |
#124 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]() ![]() ![]() efekt będzie piorunujący... szkoda będzie jeździć taką pikną, trza będzie zostawić na rok na polu, żeby dojrzała ![]()
![]() |
#125 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Nistety-rodzynek-to nie bedzie.
Nie mam tyle czasu i kasiorki zeby wlozyc w AT. Zrfobie to co w mojej mocy jest. Moge tylko zdradzic ze jest zmiana koloru w planach i jednej lampy na LED. ps.ona jest juz dojzala-kiedys stala 2 lata na dworze,i gdyby nie moje sokole oko-pewnie by tam dalej "kwitla"
![]() |
#126 |
![]() |
![]()
przecież pisałem o cukiereczku. rodzynka to już z niej nie rób bo faktycznie szkoda będzie jeździć
![]()
![]() |
#127 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 46 min 4 s
|
![]() Cytat:
Tak sobie oglądałem te śrubki i pierwsze co mi przyszło do głowy, to to czy każda z nich trafi na swoje miejsce ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
powiem ci dawid-ze na 100% to wiem gdzie przyjdzie 5 najdluzszych,a pozniej to juz chyba z gorki bedzie :-)
![]() |
#129 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Gołańcz
Motocykl: RD07
Przebieg: 71000 +
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 9 godz 13 min 31 s
|
![]()
No to teraz masz z górki
![]() ![]() ![]() Powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
wolny strzelec
![]() |
![]()
Na ciebie w sumie najbardziej licze.bedziesz moim warsztatowym "guru".:-)
Ty juz wiesz czemu.:-P