![]() |
#131 |
Moderator
![]() |
![]()
Sezon tuż tuż.
Oferta aktualna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
![]() |
![]()
Z ciekawości policzyłem i Warta ma cały zakres na maxa i trochę niższą składkę
![]() Trzeba przeliczać, bo może czasem coś taniej się może trafić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
![]() |
![]() Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#134 |
![]() |
![]()
[QUOTE=luk2asz;808752]No ale jak już porównujesz to że szczegółami, sam assistance złoty w warcie to 200 km holowania za granicą...
Złoty plus to dokładnie bez limitu w Polsce i 400km za granicą. Masz rację, diabeł tkwi w szczegółach i potrzebach. Gdybym robił dla siebie to rozdzieliłbym polisę. Osobno OC (z ochroną utraty zniżek) oraz Assistance (np. 1500km za granicą w Hestii) i osobno na maxa wypasione AC (ochrona zniżek, naprawa w ASO/serwis, brak udziału własnego, brak redukcyjnej sumy po wypłacie za szkodę, stała suma ubezpieczenia przez okres trwania polisy, bagaż, np. w Warcie). Przy takiej konstrukcji jestem o kolejne stówy do przodu a ochronę mam wg. moich potrzeb. Jak na wstępie: przeliczać i budować ochronę wg. potrzeb. P.S. Nie chcę nikomu wchodzić do "ogródka" i kończymy temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
![]() |
![]()
[QUOTE=wd60;808783]
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#136 | |
Moderator
![]() |
![]()
[QUOTE=wd60;808783]
Cytat:
Ubezpieczone są od kradzieży oraz zniszczenia. Kolejna ważna sprawa bagaż, który dodałeś w Warcie zadziała w aucie nie w motocyklu... Kolejna sprawa ochrona zniżek w Warcie musisz dopłacić, a u mnie od przeszło 3 lat 99% procent klientów nie miało zwyżki po szkodzie ![]() Moje AC i assistance oczywiście mają wszystko jak piszesz ![]() Nie kupisz samego assistance w Hestii. Rozdzielisz na dwie firmy zaoszczędzisz kilka stów, a w przypadku szkody np. odzież będziesz musiał kupować sam ![]() Jak zawsze trzeba sprawdzać małe druczki ![]() Oferta aktualna ![]() ![]() Moja oferta to skrojona propozycja pod motocykl wszystkie inne bazują na standardowych OWU dla aut... Zapraszam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
![]() Zarejestrowany: May 2021
Motocykl: ATAS DCT
![]() Online: 5 dni 12 godz 37 min 23 s
|
![]()
Dzień dobry.
Podobnie jak "przedmówca" polecam Onufrego jako agenta ubezpieczeniowego. Stosunek: cena/warunki bardzo atrakcyjna i dlatego kolejny rok zaufałem mu w kwestii OC/AC plus dodatki. Ave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2021
![]() Online: 1 tydzień 15 godz 22 min 44 s
|
![]()
zgadza sie, jesli chodzi o moto, to raczej nie znajdziesz korzystniejszej oferty na pelne ubezpieczenie. Polecam Onufrego👍
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#140 |
Moderator
![]() |
![]()
Dzięki.
|
![]() |
![]() |