![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: Nie mam jeszcze
![]() Online: 5 godz 2 min 37 s
|
![]()
Dzięki za zainteresowanie.
![]() 1. Postury jestem raczej nikczemnej 178 cm ![]() znajomych wyglądam jak karakan jakiś ![]() 2. Oczywiście że myślałem o NX 650 - ale jestem ograniczony finansowo to raz. Moje umiejętności są równe prawie zero to dwa, ( Przejechałem się raz NX 650 ![]() ja .......normalnie orgazm ![]() ![]() Jak dla mnie na razie śmierć w oczach, ale pewnie jak by mi dali się carnąć poczciwą WSK to też bym się zajarał ![]() Moto ma być wołem roboczym do dojazdów do pracy po ulicy ( chociaż mam pomysł jak dojeżdżać częściowo leśnymi i polnymi drogami co znakomicie wydłuży drogę ale co tam) ![]() blaszanej puszki i roweru gdy nie będę dowoził szkodników do przedszkola i szkoły, rekreacyjnie to gdzieś do 60 km po Kaszubach. ![]() myślą o opuszczeniu z asfaltu. ![]() 3. Moja Pani to raczej nie wsiądzie, ale nigdy nie mów nigdy ![]() któryś z moich szkodników będzie chciało pojeździć jako pasażer ![]() 4. Wiem, że apetyt rośnie w miarę jedzenia i chciałoby się więcej, a zawsze jest jakieś ale...., przeważnie chodzi o kasę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RENIA
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubartów
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s
|
![]()
Wszystko się zgadza, ale... widzę że do tematu podszedłeś dość zachowawczo i zdroworozsądkowo. Przemyśl sobie jeszcze raz to wszystko czy nie warto jednak tej 650. Moim zdaniem jak na pierwsze moto jest genialne i nie wyrośniesz z niego po 2 tygodniach (wydaje mi się że z 250 w takim tempie może się to stać). Odłóż troszkę kasy i kup coś konkretniejszego. Ja osobiście tez drżałem po pierwszej jeździe AT
![]() To jest tylko moje zdanie, wiadomo sugeruj się własnymi odczuciami. Ogólny kierunek przy zakupie moto obrałeś jak najbardziej odpowiedni. Pozdro750
![]() |
#3 |
|
![]()
Może i racja.
![]() ![]() ![]() ![]() No i jeszcze się okazało, że komplet opon letnich do auta trzeba zakupić ( ale gumy poszły w górę od zeszłego roku 23 % w góre, Ci Chińczycy nas wykończą) ![]() Szlak moto znów ucieka, ale w końcu je dopadnę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jakoś nie mam przekonania do Włochów ( pewno to stereotyp taka jak z autami) .I coś mało inf. można znaleźć o tym moto w Necie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Monschau / Radoszewice
Motocykl: RD07
Przebieg: 42000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 22 min 3 s
|
![]()
Jestem wyższy o 8 cm i wierz mi, że na 250 to wyglądam trochę dziwnie
![]() Nie bierz pod uwagę takiego maleństwa, bo po 2-3 tygodniach jazdy będziesz sprzedawał. Tak jak Ci wszyscy radzą - 650 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
I chyba mnie przekonaliście
![]() A co to jest za ustrojstwo Honda SLR 650? Gdzieś znalazłem że to taki wykastrowany Dominator ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Trampkarz
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Tychy - Wawa
Motocykl: nie AT a TA
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 12 godz 32 min 21 s
|
![]()
Mam tyle samo wzrostu i jak przysiadłem na nx250 to się czułem jak na rowerze dziecięcym (bo w swoim mam wyżej siodełko
![]()
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa/Dworzec Centralny
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 6 dni 4 godz 22 min 48 s
|
![]()
Z tego co wiem, w 3-city są przynajmniej 4 forumowe NX250;
macie bardzo fajny teren, jest gdzie umówić sie na przymiarkę - odsyłam do Megi, Dony, Andrzeja Gdynia i Kiełbasy z pewnością nie odmówią - osobiście gdybym była o 10lat młodsza i byłabym facetem to .... ![]() ale kocham mojego Dominatorka za to, że pomimo mojej nikczemnej postury, podeszłego wieku i znikomych umiejetności pozwala mi się zdominować ![]()
Im więcej posiadamy radości, tym doskonalsi jesteśmy (B.Spinoza) Ostatnio edytowane przez elutka : 19.04.2011 o 02:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Honda Nx 650 Dominator | watrburg1970 | Inne - dyskusja ogólna | 5 | 16.03.2012 11:14 |