![]() |
#131 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 2 godz 44 min 22 s
|
![]()
Jako człowiek doświadczony i w świecie bywały, powinieneś wiedzieć, że arabskie dziewki chędoży się tylko po ślubie - a to kosztuje kupę wielbłądów.
A ja oszczędny jestem choć jesli o ten przymiot chodzi to z Tobą zrównać się nie mogę...
![]() |
#132 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
rozumiem, że dopiero zacząłeś zbierać te wielbłądzie kupy...pzdr i powodzenia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 22 godz 33 min 32 s
|
![]() Cytat:
PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Ajde Jano
|
![]()
Sory że tak późno, ale myślałem że większość to zna. Jest to sposób na zamianę mapy bazowej świata w urządzeniu na mapę routowalną z innego urządznia garmina i to całkiem za darmo
http://www.zumoforums.com/index.php?topic=3432.0 PozdrawiaM
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 2 godz 50 min 3 s
|
![]() Cytat:
Jesteś pewien że to ta sam dokładność? Mapa bazowa zazwyczaj ma dużo mniejszą dokładność niż WorldMap. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Ajde Jano
|
![]()
Bazowa z Zumo ma 6 MB a ta ma 31 MB , kiedyś porównywałem World map właśnie z tą . Mapa ta jest dostępna w GArminie http://www8.garmin.com/support/downl...ils.jsp?id=461 należy ściągnąć , otworzyć Win zip'em a następnie podmienić plik gmapbmap.img , dla pewności można wcześniej zmienić nazwę pliku w urządzeniu.
Można też mając MapSource zainstalować sobie tą mapę w komputerze http://www.elsinga.net/map_wwbmap3.html. Kiedyś zadałem sobie trud aby porównać tą mapę z mapą którą Garmin sprzedaje jako World Map i przyznam szczerze w okolicach Gruzji nie było żadnej różnicy. PozdrawiaM
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Piastów k. Wawy
Motocykl: CRF 450R, ST 1100, Rd03
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 19 godz 7 min 56 s
|
![]() Cytat:
PDA, po rozsądnym zainstalowaniu na moto sprawdza się bardzo dobrze ![]() Mam jednak nadzieję, że ktoś mi podpowie co zainstalować na PDA by wsparło mój (kwietniowy) wyjazd do Maroka ![]() ![]() ![]() ![]() MB Ostatnio edytowane przez Patiomkin : 31.10.2008 o 17:38 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
http://www.island-olaf.de/travel/marokko/gps.html
zobacz tytaj, ja z tąd mam do swego garmina, są świetne, ale na pdf też może coś znajdziesz. A"propos, ja też w tym czsie będę w okolicy, najbardziej będzie brakowało mi zimnego piwa, jak mniemam! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
pad jako nawigacja | Andrzej | Hardware | 35 | 18.03.2013 21:38 |
nawigacja | Dzieju | Zastosowanie praktyczne | 21 | 03.12.2009 17:53 |