![]() |
#131 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 25000
![]() Online: 4 dni 1 godz 26 min 9 s
|
![]()
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Stary nick: Kacior
![]() |
![]()
A ja zapraszam Ireneusza z koszulkami do mnie, celem nacieszenia oczu R1150gs AdV kolegi Navaji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Moderator
![]() |
![]() Cytat:
![]() Za ok.1 godzinę zamykamy listę.
![]() |
![]() |
#134 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Ufff.... ostatni pewnie ale się załapię.
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara 2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL 12. zimny, męskie: 1x szare M, 2x czarne M |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
![]() |
![]()
Odebrałem koszuleczkę oraz naklejeczki.
Wysoka klasa organizacji. Dziękuję ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Moderator
![]() |
![]()
Dzięki Muszel72.
![]() Wczoraj poleciało 15 przesyłek pocztowych, kilka ostatnich poleci w poniedziałek. Dzisiaj kończę "paczkomaty". Mam nadzieję, że wszystkie dotrą bezpiecznie. ![]()
![]() |
#137 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
![]() |
![]()
Szapoba Wierny. Naprawdę mega szacun.
![]() |