![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1401 | |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 6 godz 36 min 11 s
|
![]()
szynszylu ja w pracy wszystko co trzeba ze sobą a na fajrant na swoje miejsce
ale znowu w robocie jak jest tak jest tu musze sobie te warunki stworzyc sam ja podobnie jak twoj kolega z toyoty moge miec wszytko w jednej kuwecie ale sa takie tematy gdzie trzeba to rozdzielić np łozyska osobno hydraulika osobno, nierdzewka osobno, narzedzia maja swoje miejsce w wózku, i tu myślę podobnie ze to najlepszy sposób choć dwie dolne szuflady mam załadowane w opór Cytat:
![]() śrubki nie sa problemem, mam sporo różnych grubszych tematów na tak zwanym stole od klinów stalowych szpilek M16 M20 tudzież innych dziwactw żelaznych co to jak wywalę zaraz potrzebne jest ![]() myślę ze kuweta by to ogarnęła w jakim stopniu ogólnie rzec biorąc porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić sie sam ale niestety tak to chyba tylko w bajkach
![]() |
![]() |
#1402 |
![]() |
![]()
ja jestem fanem pudeleczek, organizerow, robie zdjecia w czasie pracy i opisuje. mózg zjeb... kiedys w/w Piotr odnawial silnik z Subaru Impreza jakiegos uturbionego ~600KM i wrzucał wszystko do jednego pudełka. dla mnie niewyobrazalne. a ten 'koleś-robot' wiedział co robi. było tego z 10kg
![]()
![]() |
#1403 |
Administrator
![]() |
![]()
Czasem w tym potencjalnym bałaganie jest logika i w sumie porządek.
Kiedyś przez długo/lata coś leżało zawsze w tym samym miejscu, z resztą stosuję to praktycznie zawsze , no i zachciało mi się "poukładać" kilka rzeczy . Ile ja się potem naszukałem , skoro latami było tu to co mnie podkusiło przekładać , potem wymyślanie gdzie to ja mogłem wymyśleć żeby to przełożyć ![]() Dlatego zanim coś odłożę na miejsce stałego spoczynku ustalam gdzie będzie najlepiej i już nie robię sobie "porządków". A przydasie.....jak się wyrzuci to za chwilę się szuka bo akurat potrzebne . Dlatego bardzo ostrożnie się ich pozbywam ![]()
![]() |
#1404 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Miasto: Wolbrom/Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 tygodni 3 godz 26 min 36 s
|
![]()
Klucz udarowy akumulatorowy, idzie coś kupić do użytku garażowego w cenie 500-750zł, coś co posłuży i odciąży ręce od kręcenia, wcześniej używałem z powermata na kabel, ale drugi już padł i chciałbym coś spróbować z baterią.
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
![]() Online: 4 miesiące 3 dni 7 godz 26 min 53 s
|
![]()
Idzie. W używkach możesz popatrzeć za dewalt dcf 894. Mam u siebie od kilku lat i jestem mega zadowolony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
![]() |
![]()
W używkach Milwaukee M12 Lub M18.Bardzo dobre.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
![]() |
![]()
Knipex wypuścił ucinaczki HRC
![]()
![]() |
#1408 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2018
Miasto: Słocina
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 22 godz 24 min 54 s
|
![]()
A czym się one różnią od tych tańszych Knipexa? Kolorami Tesco?!
![]() Np. tych: https://phuabc.com.pl/obcinak-boczny-140mm-7002-140
![]() |
#1410 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |