![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() Ponoć do tego z OLX jest książka serwisowa z ostatnim wpisem z 11.2017 i przebiegiem 51tys. a ten z fot we wrzesniu miał 31tys... Obecnie licznik nie działa... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Też mnie to ciekawi skąd taka różnica... ale widać, że ostatnie 3 lata to raczej dość męczony był bo zadrapań sporo na gmolach, stopkach itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Lukasz_vip myślisz, że chodzi o próbę wyłudzenia zadatku?
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Miasto: Toruń
Motocykl: LC8 SuperEnduro
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Nie ma się co łudzić
![]() Przekręt nigeryjski na bank. Cały czas nowe ogłoszenia wypływają. I ta sama akcja. Wpłacasz kasę na konto firmy transportującej oni Ci przywożą i dopiero jak zaakceptujesz stan wysyłają kasę sprzedawcy. Tak oczywiście ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
https://www.otomoto.pl/oferta/ktm-lc...ID6DtuKt.html?
Mówisz i masz ![]() Odp. po tygodniu i piękne fotki ![]() " Witaj, Kontaktuję się w sprawie mojej KTM. Byłem zajęty swoją pracą. Nie mogłem odpowiedzieć na moje wiadomości, więc nie sprzedałem motocykla. Nie spodoba ci się to, ale muszę Ci powiedzieć, że nie ma mnie już w Polsce. Obecnie mieszkam w Szwecji. Motocykl jest nadal w sprzedaży. Cena wynosi 4,500 âŹ. Załączam więcej zdjęć. Jeśli chcesz kupić ten motocykl, oczekuję odpowiedzi. Przepraszam, że nie mówię poprawnie po polsku. Korzystam z usługi tłumaczenia. Jeśli mówisz po angielsku, możemy lepiej zrozumieć. Bardzo dziękuję i czekam na odpowiedź." |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Maków Podhalański
Motocykl: XRV750->XR400
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 17 godz 56 min 37 s
|
![]()
Było dużo zainteresowanych, ale udało mi się przekonać sprzedającego. Zapłaciłem 10% zaliczki i już mam zaklepanego KaTęMa 😂
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() To trochę podobny motyw do ogłoszeń gdzie dopisane, że ZAREZERWOWANY ale jak dzwonisz to nagle dla Ciebie rezerwacja może być anulowana jak weźmiesz juz teraz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[Dla Afryki] Znalezione na Allegro, Ebay i innych | rambo | Wszystko dla Afryki | 3006 | 05.02.2025 22:03 |
Znalezione na allegro,ebay i innych... | HRABIA z Krosna | Wszystko dla Afryki | 29 | 21.01.2017 19:25 |
znalezione na EBAY | randal 76 | Wszystko dla Afryki | 3 | 12.08.2008 00:52 |