|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
18.02.2013, 20:21 | #141 |
wolny strzelec
|
Cynka w spreju powiadasz-hmmm.Ewentualnie moge sie zastanowic
A co do kondona-to sprawa jeszcze nie zamknieta.Na koniec zostaje tzw "fotografia"-czyli zamin poskrecam do kupy,lukne co jeszcze wymaga dotkniecia.Bedzie ladnie. A przynajmniej ladniej niz bylo wczesniej.Jak popatrze na zdjecia sprzed-to sie za glowe chwytam.Roznica kolosalna. Trwaja negocjacje z "moja"-czy Afryczka moze pozniej spac z nami w sypialni
11.03.2013, 17:08 | #142 |
wolny strzelec
|
I stanelo sie.Moge sie chyba juz pochwalic.
Dodam ze nie wszystko jeszcze gotowe,ale na 95% mam zrobione. Jest troche niedociagniec-ale jak to mawia moj byly szef-"ze starej qwy dziewicy nie zrobisz" wiec nie ma byc idealnie.Jest poprostu inaczej A na koniec wklejam dwa filmiki-pokazowki-jak swieci LED.
11.03.2013, 18:44 | #143 |
Miasto: Kiełczygłów
Motocykl: RD07a
Przebieg: 00000
Online: 4 miesiące 1 dzień 16 godz 25 min 10 s
|
O cię qrwa! Odpaliłem drugi filmik na pełnym ekranie i musiałem ślepia zmrużyć jak diodowa się zapaliła
Już wiem że i do mojej dioda wleci A ten włącznik od diodówki słychać jakbyś co najmniej 400v załączał Bella, bella ta Afryka |