![]() |
#141 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
Niewykluczone, że za pare lat, jak nie będę miał tak dużo czasu na jazdę to wrócę do lc8
Marzy mi się 950SE z drugim kompletem kół Supermoto, ale pewno skończy się na 1090 albo 790 ale to musi trochę czasu upłynąć i KTM musi poprawić wszusykie buble jakie wyjdą w nowej konstrukcji.(mowa o 790) Ale tymczasem IMG_20180815_120800 (1).jpg
Z początku porwał mię śmiech pusty, a potem litość i trwoga. Ostatnio edytowane przez madafakinges : 06.09.2018 o 14:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
![]() |
![]()
On ma misję zmian / motania do końca Świata i o jeden dzień dłużej!
![]()
![]() |
#143 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Motocykl: RD03
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 53 min 44 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Odpadające tylne koło to czasem nie wada fabryczna? Sorki nie mogłem się powstrzymać ![]() Ostatnio edytowane przez blacha_świecie : 06.09.2018 o 15:06 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Co za sztuka z dwoma kołami jeździć?
![]() |
#145 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 23 min 8 s
|
![]() ![]() ![]() zrobiłem kolejne 5 tys km.. Pacjęt NAT 2016 DCT HRC poprzedni Motocykl KTM 950 SE oraz 950 ADV po 11 latach na lc8, na stare lata nabyłem NAT zalety według mnie: - świetne Wyważenie - DCT... trzeba się jednak jej nauczyć - ochrona przed wiaterem - światła LED - Wygląd z przodu.. ![]() - Hamulce całkiem spoko - umiarkowanie zużywa łańcuch i opony - duża sprawność w jeździe.. - super ustawiony srodek cieżkosci - bardzo czytelny kokpit, sporo informacji - Felgi DID - PRZYJEMNOŚĆ Z JAZDY WADY: - siedzenie.. i niska pozycja kanapy - Idiotyczny i zupełnie mało przydatny tryb D - w DCT - skrzynia biegów.. zestrojona pod szosę... dwojka typowo drogowa w piachu tonie.. - beznadziejne rączki.. niewymontowywane - zawieszenie.. miekkie i gąbczaste ![]() - kiepskie plastiki - blaszany zbiornik - konieczność gmolowania - komplet kluczy... typu śmietnik - wizualnie kiepsko wygląda z BOKU.. fajnie wygląda ATAS ![]() Wnioski.. bardzo nią lubię.. latać wszędzie gdzie chcę... rzekłbym że użytkowość NAT jest dla mnie większa nawet niż lc8 ![]() na koniec.. walnąłem dziś 2000 km.. w 24H .. i przyznam że nie specjalnie wyobrażam sobie to uczynić innym motocyklem.. ![]()
![]() |
#146 |
![]() |
![]()
2000
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gdańsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 39 min 40 s
|
![]()
@Ex1, konkretnie i na temat
![]() Sent from my iPad using Tapatalk
![]() |
#148 |
![]() |
![]()
Tak czytam posty i napiszę coś od Siebie.
Moją NAT uwielbiam chociaż 1 w Rumunii padło mi łożysko w tylnym kole i musiałem po nią jechać lawetą (łożysko wymienione w ramach gwarancji) 2 puściło przednie zawieszenie (zrobione w ramach gwarancji) Oprócz tego pomimo wielokrotnych upadków w terenie nic poważnego nie zrobiłem swojej dziewczynie (mówię o moto :-) ) Jedyne co bym zmienił to chciałbym mieć DCT oraz żeby moto było lżejsze tak o 20 kg. Mam już nalatane 41000 i odkąd mam NAT to pokonuję co raz więcej km w sezonie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Ex polecam mod zawiasu taki jak ja wykonałem. W końcu doszedłem do odpowiedniego ustawienia i jestem mega zadowolony no i wygląd zdecydowanie lepszy.
DCT i 20kg mniej to raczej nie idzie w parze... Też od zakupu NAT podwoilem roczny przebieg
![]() |
#150 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2017
Motocykl: Crf1000l DCT / Adventure 890R
![]() Online: 1 tydzień 3 godz 8 min 45 s
|
![]() Cytat:
![]() Lepiej bym tego nie ujął Ostatnio edytowane przez wojtekk : 08.09.2018 o 20:02 Powód: Nie ujol a ujął :) |
|
![]() |
![]() |