![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Szparag
Ja mam taką specjalną od Fudzika, więc raczej paluszki by tam nie weszły. Chociaż młotek też miałeś to....... ![]() Co do naklejki, to przybyło mi nieco więcej koni niż pisałeś. Czy to normalne ![]() ![]() ![]() ![]() Przyślij mi jeszcze parę to Hayabusa powącha moje pierdy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
to trzeba zmienić aparat
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 21 min 25 s
|
![]()
Następnym razem będzie aparat typu Zorka z naciągiem ręcznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawka
Motocykl: RD07a
Przebieg: 66666
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 47 min 41 s
|
![]()
Muszę sie przyznać, że nie było mi dane uczestniczyć w przedsięwzięciu. Żałuje, ale los tak chciał. Tym bardziej, że okolica pikna a i nawet okoliczne krzaki kryją w sobie wiele ciekawostek. Miałem okazję gościć w okolicy jakiś czas temu. Mieszkałem w tej chatce tuż obok radiostacji w której byliście. Udało mi się nawet rozpoznać sporo z odwiedzanych przez Was miejsc. Nawet jak się wytęże to i nazwa Męcinka nieco mi się przypomina. Ale nie o tym chciałem. Chciałem natomiast, pogratulować Szparagowi chęci, pomysłu i realizacji przedsięwzięcia. Mimo, iż na pierwszy rzut oka wygląda na nisko nakładową sprawę to jednak trzeba chcieć włozyć w to sporo wysiłku aby to zrealizować. W związku z tym, że odległość spora przyznaję Szparagowi wirtualny uścisk dłoni moderatora za wspaniała inicjatywę koleżeńską. Szczerze zachęcam do kontynuacji pomysłu. I mam nadzieję, że z czasem będzie mi dane zamienić to na uscisk osobisty.
Przy okazji w czerwcu jest tam rajd bobrowy http://www.bobrowy.riders.pl/ Jeśli ktoś ma czas i byłby zainteresowany to polecam. Bardzo fajna impreza.
felkowski sikanie z wiatrem to chodzenie na łatwizne Ostatnio edytowane przez felkowski : 09.04.2011 o 05:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: LC4
Przebieg: ...
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 5 dni 20 godz 4 min 21 s
|
![]()
Następne spotkanie w czerwcu, zapraszam
![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Od Bieszczad po Góry Sowie, czyli 11 dni w polskich górach | ferdek | Polska | 50 | 19.08.2013 11:50 |
II WEEKEND Z KONIEM W TLE - 4-5 czerwca- CZYLI G. SOWIE I NIE TYLKO PO RAZ DRUGI. | szparag | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 152 | 06.07.2011 16:57 |