|
![]() |
#1 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 14 godz 3 min 46 s
|
![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Ale numer ! Nie przypominam sobie abym w jakimkolwiek urządzeniu dotykowym miał takie coś. W jednym z ostatnich modeli BBerry ekran dotykowy głupiał w intensywnym słońcu ale takiego czegoś to nie widziałem.
To chyba musza być różne ekrany montowane w poszczególnych egzemplarzach. Latałem wielokrotnie w temperaturach około 1C -2C i nigdy nie spotkałem się z czymś takim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 19 godz 55 min 39 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2019
Miasto: Leśna Dzicz
Motocykl: KTM R
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 3 dni 19 godz 55 min 39 s
|
![]() Cytat:
Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]()
to musiała byc wersja na Afrykę, gdzie są suche klimaty raczej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 14 godz 3 min 46 s
|
![]()
Wszystko wskazuje ze Honda ma problem z Garminem a Garmin pewnie z dostawcą wyświetlaczy z dotykiem. Możliwą przyczyną awarii jest wilgoć i/lub temperatura.
Jak będzie duża ilość reklamacji to powinna być akcja serwisowa i wymiana wszystkich wadliwych partii wyświetlaczy.
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 8 godz 24 min 42 s
|
![]() Cytat:
Wracając do hondy to aż trudno uwierzyć iż taki "markowy" producent nie ma sprawdzonego dostawcy, przecież taki hopek musiał wyjść chociażby w jazdach próbnych, no chyba, że wszystkie odbywały się w ciepłej Hiszpanii. Motocykle mają dopiero 2 lata a co będzie za 20lat ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
![]() Zarejestrowany: Jul 2022
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 2 godz 6 min 18 s
|
![]()
co ciekawe nigdy nie miałem problemów z wilgocią czy wodoszczelnościa w urządzeniach Garmina a używam ich od 25 lat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 39 min 30 s
|
![]()
Ktoś wcześniej napisał, że ten ekran to tylko gadżet i tak się zastanawiam jak ogarnąć tryby jazdy, gdy nie działa. Tylko nie piszcie po zachowaniu motocykla, bo to wiadomo dopiero w czasie jazdy.
Fajnie, gdyby to było zdublowane w dużym uproszczeniu na dolnym ekranie jak D, S1 itd |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Miasto: Pruszków
Motocykl: CRF1100
Przebieg: 10350
![]() Online: 1 godz 30 min 39 s
|
![]()
Witam, w dniu dzisiejszym udałem się do serwisu HONDY z moim problemem tzn. brak reakcji na dotyk w Africa Twin 1100.
Pan z Hondy przyjął moje zgłoszenie i kazał mi wysłać filmik na którym widać, że dotyk rzeczywiście nie reaguje. Zrobiłem tak jak mi kazano i teraz czekanie na info z serwisu Hondy. A jak Wasze wyświetlacze, mieliście albo macie podobne problemy z wyświetlaczem, zgłaszaliście to już do dilera Hondy? Może warto to teraz, jeszcze przed sezonem sprawdzić i w razie problemu zgłosić, czym więcej Nas to zgłosi to jest szansa, że HONDA zajmie się na poważnie tym problemem wadliwych wyświetlaczy! pozdrowienia... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pokrowiec dla crf1100 | flash | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 6 | 28.06.2021 16:32 |
antena GPS w CRF1100 | szynszyll | Oprogramowanie, wyświetlacz, nawigacja | 1 | 26.12.2020 15:39 |