![]() |
![]()
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: Afryka RD03
![]() Online: 5 dni 3 godz 28 min 3 s
|
![]()
Lepi już od samych oparów źle się poczuł
![]() [IMG] ![]() Ravi nie wiem co tym tam robisz z naszym psem..... ![]() [IMG] ![]() u fritzla... ![]() [IMG] ![]() truskaweczki są pycha ![]() [IMG] ![]() nie chcesz... musisz chcieć ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() [IMG] ![]() Ostatnio edytowane przez Brunetka : 02.08.2015 o 23:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
malarz
![]() |
![]()
Zaczekaj cieszę się, że mogłem pomóc
![]() ![]() Korek na S3 spowolnił na 2h, myślałem, że była jakaś przyczyna widmo, bo bez sensu się skończył... ale zaczekaj znalazła (ogólnie Aśka to bardzo dobra pilotka/informatorka) http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...AT16/150809952 Na naszej pięknej A4 również korki, także Miras wyjechał w tym samym czasie, a był duuuużo szybciej. 11h za kółkiem, jak ja to lubię... Miło było poznać Diverków, choć tylko na minutkę. Ostatnio edytowane przez Ypsi : 02.08.2015 o 23:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
dewastator
![]() Zarejestrowany: Jun 2012
Miasto: Devil's Den
Motocykl: pomarańczowy
Przebieg: liczę
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 5 godz 29 min 57 s
|
![]()
jakos nie wyobrazam sobie woodstocku bez alko wioski na Jana Pawła II
![]() tym razem pamietam ze bylo cos miedzy czwartkiem a niedzielą..piatek? bardzo dziękuję gospodarzom, szczególnie Fritzlowi ![]() ekipie uckiej współczuję ze na mnie trafili, Hanysom dziynkujĂ za uratowanie mojej stylówy czapeczką od żaby <3 w tym roku nawet doszliśmy na koncerty ![]() prosz foty ocenzurowane z objasnieniem ![]() ![]() https://plus.google.com/photos/11658...CL6oqIyKs-2KLQ
nie wiesz co robic, odkręc gaz Ostatnio edytowane przez Demolka : 03.08.2015 o 16:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2013
Miasto: Kielce
Motocykl: RD07a
Przebieg: 85000
![]() Online: 3 dni 13 godz 55 min 13 s
|
![]()
Dzięki ekipa za przyjęcie na pole
Było git... już niedługo kolejny Łudstok |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 10 min 25 s
|
![]()
Germanski najezdza dziekuje za przyjecie i lanie w morde ile wlezie. Brunetce, Diverkowi i Komirowi w szczegolnosci za coroczny dach nad glowa, karme odzywcza, wino mszalne na spirytusie, offa kurzacego, kapieli w jeziorze i ognisko. Zaszczytem dla mnie bylo pilnowanie ogniska az do rana aby nie zgaslo i ogolnie sie palilo. Sorry ze przygotowaliscie dla mnie spanie w Volvo, ale kurde jakos ciezko mi bylo sie do niego doczlapac. Bez was nie byloby tylu fajnych przezyc w tak krotkim czasie. Dzieki Brunetka, Diverek i Komirze !!!! Przy okazji dziekuje kotu ktory zajal sie moja samotnoscia ogniskowa i spal na mnie mruczac mi do moich snow. A w tych snach to same kocice byly
![]() Ekipe z piwnicy u Fritzla ostrzegam ze zrobie wam kiedys drugi grunwald. Ktory to lal mi w morde ze az po brodzie kapalo ![]() ![]() Sobotni off zapamietam troche zakurzony jako ze zamykalem peleton (ale przed Brunetka ktora mi siedziala zderzakiem na ogonie). Zapomnialem ochraniaczy w moich gaciach offowych. W sumie dobrze bo inaczej byscie dychali germanski kurz z turancow ![]() Kapiel w jeziorze zapamietam jako podsmiechujki Brunetki i ZAczekaj i Anieli z chlopakow maczo wchodzacych do jeziora ![]() - chodz pokaze Ci jak sie wskakuje do wody maczo pewnym krokiem idzie w kierunku wody, blondyna sie przyglada, maczo zanurza stope w wodzie - jesssuuuu, ale zimna ![]() Reszcie ekipy tez dziekuje, nie bede wymieniac bo mam slaba pamiec i resetowaliscie mi ja, ale mordy i buzie wszystkie pamietam. Dzieeeeeeekiiiii wszystkim !!!! ps. fajne te wyjazdy na wschod, chyba czesciej bede sie tam wybierac ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 03.08.2015 o 22:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Koziegłowy / Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 72000
![]() Online: 8 miesiące 2 dni 22 godz 26 min 28 s
|
![]()
Ja również dziękuje za przygarnięcie. Było naprawdę fajnie, szkoda że bylem tylko jeden dzień
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 11 godz 31 min 4 s
|
![]()
Patck,Igor to Ty ?
![]() |
#158 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 1 godz 39 min 47 s
|
![]()
Też dziękuje za przyjecie na pole i poranne grupowe chrapanie.
Większość czasu udało się nawet spędzić na koncertach i nie dopadł mnie prawie żaden pomór z czego się ciesze i jednocześnie żałuje ![]()
![]() |
#159 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Jawor
Motocykl: transalp XL 600
![]() Online: 3 dni 5 godz 46 min 2 s
|
![]()
Dzięki za przyjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Katowice
Motocykl: RD07
Przebieg: ...
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 8 godz 16 min 57 s
|
![]()
nooo....ja też w końcu dotarłem do domu, nieco na około, ale dotarłem. Woodstock jak woodstock - magia, ale prawdziwie magiczne miejsca odkryłem na suwalszczyźnie.
Reszta hanysów grzeje dupa nad morzem.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
woodstock 2009 | Dubel | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 22 | 12.08.2009 12:20 |