![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1611 | |
![]() |
![]() Cytat:
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1612 |
gsm: 512242193
![]() Zarejestrowany: Jul 2006
Miasto: Rzuchów
Motocykl: RD11a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 4 dni 9 godz 54 min 8 s
|
![]() taki plan ale nie wiem co z jednym zrobię ![]()
![]() |
#1613 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 10 godz 36 min 40 s
|
![]() Cytat:
Pierwszy z brzegu losowo https://www.mediaexpert.pl/dom-i-ogr...EaAvbTEALw_wcB
![]() |
![]() |
#1614 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() sadze Lucky, ze z takimi parametrami i funkcja glowki ten model bosh-a co podales do zastosowan jakie wymieniles na wstepie bylby OK. nie zrobi to krzywdy zadnej m5 czy m6 a jak ma tyle Nm ile podaja to poradzi sobie dokladnie tak jak moj K&D - zaciski, owiewki, osprzet, pierdolety...
![]() |
![]() |
#1615 |
|
![]()
Stół brudny do spawania i monterki to ja mam nawet duży i sprytny ale muszę przywieśćod rodziców. raczej potrzebny taki czysty i mobilny. Ot wniose do piwnicy rozłożę.i mogę np szafke.pod piekarnik zrobic. Czy co tam mi trzeba wczoraj nawet zerkłem na stoły festola ale mi szkoda kasy na takie cuda
![]()
![]() |
#1616 |
![]() |
![]()
wiem, ze nie o to Pawle pytasz ale moze to jest jakis trop. mam produkty tej firmy i sa MEGA dobrze wykonane, dlatego wszedzie Ich reklamuje. maja w ofercie takie dwa, rozniace sie rozmiarami skladane stoly:
https://gwarancja.olsztyn.pl/produkt...tora-gsi-10-3/
![]() |
#1617 |
|
![]()
znam to z roboty potwierdzam bdb jakość
jednak dla mnie kobyłki lepsze położę osb 25na to i mam stolik jak ta lala bo stół typowo spawalniczy mam tylko musze go przywieść ![]()
![]() |
#1618 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2017
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 6 godz 14 min 6 s
|
![]()
Akurat te nie są papierowe. Kupiłem dwie takie i są dosyć stabilne i ciężkie. Do stacjonarnej pracy z blatem są super bo są trochę wyższe, mają regulowaną wysokość. Rozkładanie zajmuje trochę czasu i na szybko łatwiej mi coś zrobić na drewnianych.
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
![]() |
![]() Cytat:
Całego świata nie zmienisz ... Ludzi do miłości nie zmusisz, ani nawet do lubienia ciebie. Zawsze jednak masz wpływ na to , jaki jest ten kawałek świata wokół Ciebie i kto się w nim znajduje. https://youtu.be/skPjiSzR9n4?si=bnBpO9UVjUZGes_2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2015
Miasto: Chocznia koło Wadowic
Motocykl: RD07, DL1000, TwinSport 350
Przebieg: 67000
![]() Online: 1 miesiąc 1 dzień 2 godz 34 s
|
![]()
Panowie pytanko - zestawy kluczy nasadowych, płaskich.
Pomijając topowe marki - to do użytku amatorskiego np. Yato wystarczy? Jest jakaś hierarchia wśród pospolitych marek? Nie potrzebuję topowych mega kluczy, takie "średniaki" wystarczą. PS. Za namową Szynszyla już sobie sprawiłem X-beam Sata, będę testował w najbliższym czasie.