![]() |
#161 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 2 godz 9 min 5 s
|
![]()
D do d..y to tak w skrócie.. fajnie, że masz nożną dźwignię... szkoda tylko, że to ustrojstwo (moto) nie pamięta ostatnich ustawień trybu skrzyni..
także gratuluję Ci zakupu.. będziesz zadowolony ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Tak z ciekawości podam, że dzisiaj na jednym z angielskich forów motocyklowych wystawiono na sprzedaż NAT DCT z 2016 roku z przebiegiem 13765 mil i kompletem kufrów Hondy, stopką centralną, grzanymi manetkami, oryginalnymi swiatłami LED, gmolami dolnymi Rugged Roads i hand guardami HepcoBecker za niecałe 30 tyś. zł (5750 GBP). Sprzedała się w 2 godziny...
|
![]() |
![]() |
#163 |
Tomaj
![]() |
![]()
Witam Szanownych Panów.
Nie chcę zaczynać nowego tematu więc dołączam się do wątku. Wielka prośba do posiadaczy CRF1000. Zainteresował mnie ten motocykl i nie ukrywam, że chętnie bym po niego pojechał: https://www.otomoto.pl/oferta/honda-...tml#d705168b23 Podpowiedżcie proszę krótko, czy warto, albo inaczej: co Wy jako posiadacze CRF1000 możecie zauważyć na zdjęciach, jest coś podejrzanego? itd... Proszę Was o podpowiedź... ...nie ukrywam, że mam straszny apetyt na niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]() Cytat:
Ładnie wyplakowana, zdjęcia artystyczne ze skupieniem się na dodatkach, a nie istotnych rzeczach/szczegółach. Ciekawi mnie kraj pochodzenia ze względu na nieeuropejskie kierunkowskazy. Edit: Film na yt nie istnieje albo nie moge odtworzyć. Edit2: Brakuje puszki z narzędziami Edit3: Różne halogeny... Edit4: Gmole rozgięte, czyli była wypierdolka. Odpuść sobie to moto. Wystawione ewidentnie do sprzedaży.
Wreszcie mam swój kawałek szczęścia w całym tym gównie dookoła ![]() Ostatnio edytowane przez Novy : 25.04.2019 o 08:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Tomaj
![]() |
![]()
Dzięki NOVY!!!!
Właśnie o takie sugestie mi chodzi! ...w życiu bym o kierunkach nie pomyślał...zauważyłem tylko jeden halogen inny i wgnioty na osłonie tłumika, zdjęcia z różnymi oponami... |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() |
![]()
Nie znam tego motocykla ale Novy przeginasz troszkę
![]() Halogeny to pewnie tak ma być, że jeden wali blisko a drugi daleko. Gmole touratecha wiadomo jakie są..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Moderator
|
![]()
Opony mogą być różne. W końcu ma 22.000 na blacie.
Niektórzy gówniane Dunlopy wyrzucali od razu.
![]() |
#168 |
![]() |
![]()
A co do kierunków to nie było tak ze we Włoszech albo innym kraju można było kupić taką wersję?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Moderator
|
![]() Cytat:
To była moja subiektywna ocena, o którą prosił Ziutek2002 ![]()
![]() |
![]() |
#170 |
Tomaj
![]() |
![]()
Tak, i za to podziękowałem...
Lepiej zebrać trochę informacji od właścicieli, posiadaczy, siedzących w temacie...niż jechać na próżno... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zakup akumulatora do RD 04 . | DRAGON76 | Wszystko dla Afryki | 11 | 01.01.2015 21:06 |
Szybki zakup GPS | ArtiZet | Zastosowanie praktyczne | 16 | 13.11.2013 12:28 |