![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#161 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Słupsk
Motocykl: CRF1000
Przebieg: od zera
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 8 godz 27 min 58 s
|
![]()
Acha czyli dobrze widziałem że 113 miejsc jest wolnych he teraz pozostaje tylko namówienie małżonki i wolne w robocie tylko lipa że nie na Afri i że nikogo nie znam
![]() I jak się uwalę i wpadnę pod drzewko to kto mnie wyciągnie :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
|
![]()
Ale wtopę zaliczyłem pomyliłem zamki i z 400 km wyszło mi łojoj prawie pińset
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: Koło
Motocykl: XTZ 660 3YF
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 54 min 52 s
|
![]()
No to chyba im dalej tym lepiej bo się więcej najeździsz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
droga jest celem
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#165 | |
|
![]() Cytat:
A co do osób to namówiłem szwagra i wpadnie swoją XTZ więc będzie mnie pilnował albo leżał będzie ze mną w rowie, bo planuje wziąć pewien specyfik pikny wykwintny baa wytrawny niebo w gębie bym dodał zwany samogonem wujasowym a to z nóg ścina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: trójmiasto
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 dni 19 godz 52 min 21 s
|
![]()
zapisalem sie z kolega kasa poszla
pozdro dla motomaniakow do zobaczyska 3 city pozdrawia
![]() |
#168 |
![]() |
![]()
no dobra.
czas leci i nie ma na co czekać zatem wybraliśmy się na ponowne sprawdzenie tego co się wyklikało w domowym zaciszu. mamy już zrobione około 60-70% offa. myślę, że będziecie zadowoleni. koledzy, którzy ze mną pojechali byli bardzo zadowoleni. koniec etapu był fatalny: był pot i łzy i przekleństwa ale dzięki temu w końcu pojechaliśmy do domu ![]() ![]() ![]() planowana trasa będzie miała około 80km max. ma być to lajtowa objazdówka bez napięcia i zapierdalactwa. są fajne szybkie szutry i jak ktoś chce to po objeździe niech sobie tam sam pojedzie zrobić krzywdę. wczoraj było sucho i ślicznie się jeździło. jeśli jednak nie daj Boże przed imprezą solidnie popada to skrócimy trasę - szkoda i ludzi i sprzętu bo będzie naprawdę nieznośnie i wystarczy te 50km, żeby stwierdzić, że to JUŻ. IMO off ma pokazać, że to fajna okolica jest /a jest/ i że metal potrafi być przygniatająco cięzki jak się wyp...doli i że wtedy i nie tylko wtedy warto mieć kolegów. to w skrócie tyle. acha - wisicie nam flaszkę. TU wieeeelkie dzięki za pomoc i asystę dla moich forumowych kompanów: RafaWro i makarona na XTZ. super się z Wami jeździło! jak zawsze zresztą. matjas jako apetajzer foty poniżej. CDN
![]() |
#169 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 39 min 30 s
|
![]()
Bez kostek to nawet nie podchodź
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
![]() |
![]()
prawdę mówiący lwią część trasy stanowią szutry i kamieniste podłoże. trochę błotka ale do przejścia nawet na niezbyt ostrej gumie. ale.... były również zupełnie niewinnie wyglądające dróżki gdzie naprawdę mieliśmy co robić i łapy mdlały po przejechaniu takiego odcinka.
całość bezboleśnie przejechał Michał vel makaron XTZ na swoim mitasie wcale nie bardzo terenowym IMO. bez jednej gleby. kierownika trza. matjas
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Hungarian Meeting 2011 | sambor1965 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 3 | 13.01.2011 19:41 |
IZI Zlot V 2011 | sambor1965 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 58 | 22.12.2010 19:43 |