![]() |
#171 |
Miasto: Trójmiasto
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 godz 42 min 38 s
|
![]()
Grzegorz z tej strony - jeżdżę od maja tego roku; na ofiarę wybrałem sobie CBF 125 (11KM i 11Nm momenciku obrotowego, a co! ;-)), na moto wyglądam jak przerośnięty Uszatek (190cm/100kg vs. 128kg po zalaniu płynami). Na Afryczce siedziałem (instruktor Jerzy dał usiąść), spora i wygodna, niemal jak moja CBF, tylko pije jak dorosły (CBF góra 2,3 l/100 km pałując ile wlezie, a wlezie 100km/h wg giepełesa).
No, to tyle o mnie. Puściłem przed chwilą przelew za deflektor, bo dobrze mieć na sprzęcie coś dorosłego. Mam wprawdzie wyższą szybę akcesoryjną Givi, ale już przy 60km/h przestaję słyszeć własne myśli a głowa wpada w oscylacje w płaszczyźnie poziomej (...nienienienienienie...), więc się boję że mi odpadnie i przez powstały otwór wysypią się trocinki. Dlatego zamówienie deflektora jest potrzebne i uzasadnione. Adres do wysyłki podałem w przelewie. Lewa w górę, znaczy się, pozdrawiam. Gzylu |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
![]() |
![]() Cytat:
adres korespondencyjny euro.agencja@wp.pl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
![]() |
![]()
mam pytanie ostateczne
zamawialiscie ten szerszy 26 cm i 16 cm wysokosci ? czy on pasuje tylko do szerszej szyby np. mra? pozatym - ile faktycznie deflektor wydłuza szybę? bo przeciez sie naklada jak jest np. 14 cm to ile wystaje? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
![]() |
![]()
Mam nadzieję, że z odczytaniem rysunku nie będzie problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
![]() |
![]()
zamówienie złożone i zapłacone !!
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Kędzierzyn-Koźle
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 3600
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 26 min 48 s
|
![]()
Pieniądze wpłaciłem za dwie sztuki.Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
szyba turystyczna vs. deflektor | Stachu | Wszystko dla Afryki | 35 | 23.04.2009 01:03 |