|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
15.08.2015, 15:53 | #171 |
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD03
Przebieg: 112 kkm
Online: 1 tydzień 4 dni 21 godz 11 min 44 s
|
W tym roku nie byłem na woodzie, byłem w tym czasie w MNE czy innej Albani. Za rok pozmieniam plany. Ubolewam....
18.08.2015, 23:20 | #172 |
Miasto: Łódź
Motocykl: KTM EXC 525
Galeria: Zdjęcia
Online: 2 tygodni 4 dni 19 godz 52 min 36 s
|
Udało się... Kurwa, udało się wytrzeźwieć! Sorry, że tak późno piszę, ale jakoś po przyjeździe nie mogłem się odnaleźć i do tej pory żyłem u siebie w piwnicy Musiałem stworzyć taki mikro-woodstockowo-frizlowy klimat, żeby stopniowo dojść do siebie. Już nawet jem na śniadania kanapki zamiast 4 browarów... Ale do sedna...
Chciałbym bardzo podziękować Basi i Przemkowi za ciepłe przyjęcie, dach nad głową, truskawki, 25 rolek papieru toaletowego, za Musso i linę, za to że nas nie wyjebaliście widząc jaki kurwidołek urządziliśmy sobie u Was w piwnicy. Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie serdecznie NIE żałuje. Jak zawsze było przemegawchujzajebiście i już nie mogę się doczekać kiedy Was zobaczę. Trzymam Was za słowo i razem z Sołtysem czekamy kiedy nas w końcu adoptujecie! Chciałbym również podziękować całej Afrykańskiej braci za wspólnie spędzony/wypity czas, za odwagę Bicia, że pożyczył mi Afrykę, za wszystkie ciepłe słowa jaki to KaTeeM jest chujowy, co zresztą udowodnił Słowa uznania dla Demolki i Zaczekajki za odwagę i za daleko wysuniętą granicę odruchów wymiotnych. Smród swoją drogą, ale że wytrzymałyście jak Sołtys chrapie, a właściwie jak jęczy przez sen... Ja pierdole... A propos Sołtysa to Łódź chciałaby przeprosić za niego, ale wiece to jest trochę jak z chorym dzieckiem. Czasem chciałbyś mu przypadkowo zagiąć tę rurkę od respiratora, za to że dzień wcześniej polewał Ci aż do utraty przytomności, ale z drugiej strony i tak go kochasz... Niby mam zdjęcia, ale nie wiem czy to dobry pomysł, żeby je upubliczniać... Za to wklejam piosenkę, którą nuciliśmy przez cały Woodstock i jest tak samo pojebana jak my. Ależ to był Woodstock! Dziękuję Wam raz jeszcze! |
19.08.2015, 10:24 | #173 | |
przemieszczacz
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
Cytat:
Poza tym Natalia pilnuje bo nie miałaby czym jeździć jak Dewastator powie "nie"
04.07.2016, 14:44 | #174 |
Miasto: FZG
Motocykl: RD07a
Przebieg: 22000 +