|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Podjudzam sprawdzałem reakcje
![]() Jakbym dał cztery buźki to chyba tez nie byłoby śmieszniej. Chyba nie przyszło Ci do głowy ze pisze na serio o śmieceniu. Nienawidzę tego nienawiścią bardzo szczerą. Jako pisałem - pierwsze 1.5l można zlać po 50km i wieźć tylko wodę jeśli to miałeś na myśli. Na pewno wożenie samego Pb jest fajne bo z olejem to smród kosmos a zawsze kropelka gdzieś wyleci. Mysle ze nawet z małym baniaczkiem crfL będzie mieć wtedy zasięg porównywalny do standardowego hardenduro. Jarek - 2.5l to Ty w swojej nigdy nie widziałeś wiec nie bajaj ![]() Szczerze to oszczędnie jeżdżę i 2.5 jest na asfalcie do 65kmh ale taki wynik miałem tylko od Orlena do zjazdu w TET w Opolu ![]() W rally jest lux. Przy normalnej jeździe wychodzi 400km. Jakby lizać manete to pewnie 450 do suchego. Jak dla mnie rewelacja. Teraz plan jest dotoczyć jakieś pierścionki które deczko napna przednie sprężyny. Do tego mega jestem wkurwiony dzięcioleniem po tej regulacji tylnego amora a ona u mnie chodzi i tak lekko przez łożysko. Jak się obronie z tematami pomyśle nad hydraulicznym napinaczem. Wtedy będzie lux.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 21 godz 27 min 46 s
|
![]()
wodę - toć my nie zwierzęta
![]() Spalanie 2,5 to tak można? JarekO - jak butelkę to można taką, kosztuje o wiele mniej niz ta Primusa https://armyworld.pl/product-pol-147...inal-Nowa.html Butelka Wojskowa Na Paliwo / Ciecz Fuel Bottle 1 L BRS Dutraco Olive Oryginał Nowa Ostatnio edytowane przez wierny : 28.03.2022 o 16:43 Powód: Nazwa produktu i zdjęcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ta kieszeń to mi i Tupkowi uratowała dupę Finlandii bo woziliśmy w niej litr wody który naprawdę bardzo bardzo był potrzebny.
Do każdej butelki wchodzi leyek który każden szanujący się mężczyzna powinien mieć ![]()
![]() |
#8 |
Moderator
![]() |
![]()
Ja w ubiegłym sezonie testowałem 4-litrowego rotopaxa wożonego na bagażniku. Komfort na bani super ale nigdy nie udało mi się przejeździć całego paliwa. Myślę że przy zasięgach które tym motocyklem generuję, dodatkowe 1,5-2l to max czego mi potrzeba żeby przez cały dzień nie myśleć o tankowaniu, także w tym sezonie najprawdopodobniej będę testował to:
https://www.shop-fuelfriend.de/FuelF...imited-Edition FuelFriend® PLUS EXTRA STRONG RED 1,5 Liter - Limited Edition
"Jeżeli ktoś ci mówi że jesteś koniem to za pierwszym razem możesz się obrazić, za drugim razem dać w gębę, ale za trzecim razem już kup sobie siodło." Ostatnio edytowane przez wierny : 28.03.2022 o 15:39 Powód: Nazwa produktu i zdjęcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() |
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
i biały tez jest, będzie można popatrzeć na żółtą substancję https://www.louis.pl/artikel/fuelfri...umber=10003254 Litra tez majo https://gmoto.pl/kanister-z-tworzywa...ony,22448.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |