|
![]() |
#1 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
bardzo dobre te 1.5l przezroczyste. Myślałem o rotopaxie 3l jakbym się gdzieś dalej wybierał i musiał asfaltami lecieć jak to bywało drzewiej ale znam jak do tej pory tylko jedno takie miejsce gdzie przez 250km może nie być paliwa w Europie i to nie jest planowana Rumunia i Bułgaria - o ile się w tym roku uda.
swoją drogą - czy to nie jest niesamowite, ze 300ta może przejechać na takiej butelczynie 50km a może nawet nieco więcej ![]()
![]() |
#3 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Moja 25 letnia DR potrafi zejść poniżej 4 litrów na setkę w trasie jak się nie ciśnie mocno wiec nie uważam ze 3 na sto w 300 ccm to jakieś wielkie aj waj. 😉
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Dr650 poniżej 4l w trasie ok. Wierze bo muszę
![]() Moje XT chudo ustawione łykało 4.5 z bambetlami jadąc jak dziad. DR350 3.7l Musisz mieć tam Emek jakieś krasnale co Ci skaczą po tłoku chyba ![]() M
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Matjasku, traska z Libuchory do Kielc i pykło ciut ponad 16 litrów. No ale nie musisz wierzyć na słowo. 😉
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
To jednak chujowe to CRF. Sprzedaje
![]()
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
To wiem. Kwestia czasu. 🤣
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
![]()
Hehehehehe
![]()
![]() |
#9 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 15 godz 24 min 0
|
![]()
Ha. Udało się. CRF w garażu... a w zasadzie to na drodze bo od sobotniego poranka właśnie 500km zrobiłem
![]() Tak więc a pro po dłubania... Matjas pisałeś że przy tym przebiegu zalewałeś motocykl nowym olejem - rozumiem że specyfikacja identyczna z tą podaną w manualu tylko minerał? PS jeśli ktoś szuka Rally jeszcze w cenie poniżej 30 000 i od ręki to mogę dać namiar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
10/40 Motul Mineral.
Zlałem w sumie tak dla spokoju ducha. Olej był dość 'rozbity' rzadki jak woda. popatrzyłem dzisiaj na swoją... 550km... rysy na szybie, handbarach, boczkach, brudna kanapa. łańcuch już raz podciągnięty. szybko sobie poradziłem. swoją drogą nalepka kontrolna tylko z jednej strony. żadnych znaków odniesienia na wahaczu. WTF... japierdole poniosło ich. Podeślij mi na ![]() M
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
2021 CRF250L & CRF250 Rally | Danny | Dział ogólny | 65 | 06.02.2025 19:58 |
XXVI WiR Rally 2021 dalej zwany podlasiakiem | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 205 | 20.11.2021 07:34 |
XXVI WiR Rally 2021 - koszulki | jendrus | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 65 | 27.10.2021 08:26 |
Endurorally 2021 | Onufry22 | Dział Producentów i Dostawców | 91 | 16.09.2021 13:36 |
Honda crf 250 Rally Twardsza tylna sprężyna amortyzatora | Viruus | Warsztat | 8 | 11.12.2019 14:56 |