![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Nie jestem fanem EU ale tu Nowy zderzaja sie dwie kultury,folozofie i sposoby myslenia. Nie zebym kogos negowal ale przrpasc jest ogromna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]() Cytat:
btw. sprzedam 2x K60 przednie, jedna nowa druga całkiem ok ![]() A jesli chodzi o odwracanie to np część modeli motoza można odwracać, jest to podane na ich stronie. Jakby continental napisał, że można odwracać TKC to by robiły 2x większe przebiegi i ludzie by nie kupowali nowych ![]()
'03 Hello Kitty Słowiański Zimny Wiatr Ostatnio edytowane przez bicio : 30.11.2017 o 19:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2017
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 12 godz 16 min 8 s
|
![]()
Ciekawe czy do wiosny pokażą się na przód motozy 2 u Olka, jak nie to chyba też się skłaniam ku opcji tkc przód i motoz tył.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: Nowy Sącz
Motocykl: crf1000a
Przebieg: 2
![]() Online: 10 miesiące 3 tygodni 1 dzień 3 godz 16 min 40 s
|
![]()
W xrv k60 robiło super ale w ktm tył był dla mnie niebezpieczny, i niekontrolowanie tracił trakcje, po prostu kat ma mocy za dużo.
![]() |
#5 |
Moderator
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Niemcownia
Motocykl: CRF 1000D/DCT
Przebieg: 48k+
![]() Online: 4 miesiące 4 tygodni 1 dzień 2 godz 35 min 8 s
|
![]()
Pirelli Scorpion Rally STR w rozmiarze NAT (tył już jest) i przód będą dostępne od maja.
Tylko na początku mówią po niemiecku, później już mówią po angielsku. http://youtu.be/y0qQSh513JA
Wreszcie mam swój kawałek szczęścia w całym tym gównie dookoła ![]() Ostatnio edytowane przez Novy : 03.12.2017 o 21:16 Powód: Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
To będzie moja następna gumą 😀
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Wideo jest z marca tego roku, więc oni mówią o maju 2017.
Przód już do dostania, np. : https://www.tyreleader.co.uk/motorbi...SABEgL_OPD_BwE Ostatnio edytowane przez nabrU : 03.12.2017 o 22:05 |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Wlkp
Motocykl: CRF 1000D Transalp-XL650V CB750 BMW-R850R
Przebieg: 400
![]() Online: 6 dni 53 min 12 s
|
![]()
Pirelli Scorpion Rally STR jest opisywana jako bezdętkowa , czy to znaczy ,że nie będzie z nią problemu przy zakładaniu na felgę z dętką ?
Czy ktoś może wie jak się zachowuje na asfalcie ? Chciałbym ją użyć do jazdy do Maroka w marcu , częściowo asfalt , częściowo piaski. Dobry pomysł ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2016
Miasto: Wołomin
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 11000
![]() Online: 2 dni 14 godz 9 min 4 s
|
![]()
Wiem że pewno gdzieś już było ale może ktoś na szybko mi powiedzieć z czym się wiąże założenie do NAT opony w rozmiarze 140x80xR18?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2010
Miasto: Zgierz
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: duży :)
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 6 godz 45 min 51 s
|
![]()
Na szybko? Wiąze się z demontazem kola z motocykla, spuszczeniem powietrza, zdjeciem starej opony a nastepnie zalozeniu nowej w rozm.140., zwracając uwagę bu nie przyszczypac detki. Napompowaniu powietrza i montazu kola na motocyklu, regulacji naciagu, dokręceniu...
To tak na szybko. ![]() Wysłane przy użyciu Tapatanka