![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#181 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
jakieś dodatkowe szkody ?
![]() |
#182 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Frankfurt/M
Motocykl: Elefant 944ie
Przebieg: 54420
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 12 godz 4 min 21 s
|
![]()
Samo z siebie? Czy z przegrzania/czy nie wiem z czego?
![]() |
#183 |
Niepoprawny ideologicznie - XTZ/GS/LC4 ;)
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Józefów
Motocykl: R1100GS, LC4
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 57 min 31 s
|
![]()
qrcze, akurat winklowałem tam po okolicy w ten weekend, a przez Kłodzko nawet przejeżdżałem - szkoda, że nie wiedziałem o tej akcji bo wpadłbym się chociaż przywitać... :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Wpadłem na chwile do domu. Także chciałbym podziękować publicznie za wspaniałe spotkanie. Organizatorzy spisali się wzorowo. Takiej egzotyki, klimatu, spontaniczności i... taniości ciężko gdziekolwiek znaleźć
Podziękowania z mojej strony należą się także Yurisowi, za to że podwiózł Brunetkę na miejsce. Z późniejszą opieką było już gorzej ale... na szczęście znaleźli się inni. Dziękuję ogromnie Szparagowi. Jako że spóźniłem się jeden dzień i nie brałem udziału w żadnej mniej lub bardziej terenowej eskapadzie. W rekompensacie, zamiast jechać prosto do domu, Szparag zafundował nam przepyszną wycieczkę krajoznawczo - dupobulotwórczą ![]() ![]() Ekipie prowadzonej przez Miszę także dziękuję. Za cierpliwość że na nas czekaliście, za przeprowadzenie przez offika. Wtedy miałem mieszane uczucia. Bo nie dość że jestem cienki w jeździe terenowej, to na dodatek wiozłem Brunetkę na plecach a ona była objuczona delikatnym sprzętem foto. Na dodatek pozbawiony byłem wtedy tylnego hamulca. I o ile podjazdy nie były jakość szczególnie ciężkie. To ostrzejsze zjazdy przyprawiały mnie o lekka palpitację serca. Na szczęście obyło się bez strat w ludziach i sprzęcie i z perspektywy czasu wiem że nie powinienem wtedy zjeżdżać z Wami z asfaltu... ale absolutnie tego nie żałuję. Była to jakieś doświadczenie i przygoda. Dzięki wszystkim za wspólne kilka godzin, toasty przy stole, grupowe spanie na słomie i w ogóle za wszystko.
Gdyby Bóg popierał przedni napęd, to ludzie chodziliby na rękach... Ostatnio edytowane przez diverek : 20.04.2011 o 16:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 55 min 0
|
![]()
brunetka FOTY !
![]() |
#188 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Gorzów
Motocykl: RD 04
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 1 godz 1 min 10 s
|
![]()
Brunetka foty !!
Nie uważacie, że ten zlot był jakoś słabo udokumentowany ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1QL0bXxjqEQ Ostatnio edytowane przez yuris76 : 20.04.2011 o 17:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 7 godz 35 min 30 s
|
![]()
![]() |
#190 |
Amator podwórkowy
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Kostrzyn nad Odrą
Motocykl: exRD04 '92, obecnie RD07A '98
Przebieg: >55kkm
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 2 godz 48 min 22 s
|
![]()
Foty już się robią. Trzeba je wywołać, obrobić, opisać stosownym komentarzem. Dzisiaj wieczorkiem może jakaś pierwsza dawka się pojawi
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Twierdza Kłodzka 2K14 | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 302 | 13.02.2015 08:53 |
Twierdza Kłodzka. Czy ktoś jeszcze pamięta... | arturro007 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 297 | 02.02.2014 18:45 |