![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() |
![]()
hmm kędzior byla taka jak kupilem..ale również myślę ze bez malowania calej ramy sie nie obejdzie..zastanawiam sie na lakierem czy dac matowy czy na połysk
![]() ![]() ![]() ![]() Juz widze Wieczny, dzieki ![]() Ostatnio edytowane przez majo : 10.05.2010 o 22:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Polecam przeróbkę. Filtr czysty, bez błota.
![]() |
#13 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Common Rejli
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: R650GS Adventure & LC6 750 Adventure
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 5 godz 39 min 17 s
|
![]()
Dokładnie. Ssie spod kanapy. Było ganiane po bagnach i suchych szutrówkach. Filter w wyśmienitej formie. Widzę zdecydowaną poprawę.
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
U mnie tez suchutko na filtrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Proponuje aby każdy kto zastosuje ten patent postawił majowi browara
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj popatrzyłem sobie na to u siebie i Majo powiem szczerze masz u mnie 2 browary. Ta szpara o której piszesz w pierwszym poście ewidentnie daje strzał świeżego syfu z koła prosto we wlot do airboxa. Kurna jaka nie doróbka ![]() W połączeniu z Trampkową rurą będzie idealnie - pomysł genialny ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Dzieju : 28.02.2013 o 15:43 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
załóz jeszcze fragment błotnika z trampka ktory ma pięknie tą szczeline zakrytą i bedzie całkiem cacy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Regulacja Gaznika po wymianie filtra powietrza | BartekBBI | Uklad paliwowy i wydechowy | 33 | 13.09.2009 20:53 |
K&N czyszczenie filtra powietrza | matjas | Wszystko dla Afryki | 17 | 26.07.2008 12:20 |