Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka > Ciuch Afrykańczyka

Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02.01.2013, 16:19   #1
lotnik

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Lublin
lotnik jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 tygodni 1 dzień 20 godz 23 min 34 s
Domyślnie

Starszy modem Open Road już jest nieprodukowany niestety a ma fajną wentylacje . Ktoś ma może ten nowy model
Lub wie gdzie kupić starszy w kolorze szarym?
lotnik jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02.01.2013, 19:22   #2
jumajkel

jumajkel's Avatar

Miasto: Poronin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 52tkm
jumajkel jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 33 min 17 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał radeksc Zobacz post
Maher
Czy masz dostęp do innych modeli kurtek Buse? - poszukuję Adventure
Ja zamówiłem taki model ADVENTURE STX na rok 2012 na tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=2853215054, cena katalogowa cos ok 1600zł.
Taką też mi cenę powiedzieli w Krakowie w CM Rider jak chciałem ja kupic w sklepie, od ceny katalogowej do urwania -10%. Jednak znalazłem na all....o i napisałem do nich o dostępnosć rozmiaru. Co ciekawe sklep jest w Kielcach (drugi salon CM Rider czego się dowiedziałem po rozmowie telefonicznej) a mojego maila przekierowali właśnie do CM Rider w Krakowie i zamówiłem mój rozmiar po cenie z aukcji do odebrania w połowie stycznia z nową dostawą. Zastanawia mnie tylko czemu mi tej kurtki nie sprzedali w cenie 1075zł od razu jak byłem ją mierzyc
jumajkel jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01.01.2013, 10:31   #3
Madman

Madman's Avatar

Miasto: Suchedniów
Motocykl: XT660Z Tenere
Madman jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 21 godz 9 min 11 s
Domyślnie

Ja posiadam spodnie i w 100% warto było wydać za nie tą kasę. Nie wiem co ma na myśli kolega oscar pisząc że membrana to porażka. Jechałem w nich jakies 4 -5 h w deszczu i nawet kropelka mi sie nie przedostała do środka. Spodnie są bardzo wygodne, "ochraniacze" mimo że piankowe bardzo dobrze sie dopasowują i ogólnie całość zachowuje się tak jak by była szyta na właściciela. Latasz w nich cały dzień nie tylko na moto a nie czujesz że to spodnie motocyklowe. Nic nie uwiera nie strzępi się ogólnie dobrze wykonane. Kieszenie na udach spoko ale nie polecam zostawiać w nich telefonu przy duzym deszczu. Łatwo wypinana podpinka i fajnie wszystko można połączyć z kurtką za pomocą suwaka. Kup a bedziesz zadowolony.
Stary 03.01.2013, 18:06   #4
lenny

lenny's Avatar

Miasto: Kraków
Motocykl: dwa kółka z kijkiem pośrodku
lenny jest na dystyngowanej drodze
Online: 6 dni 15 godz 33 min 0
Domyślnie

Witam , śmigam w kurtce i spodniach stx-pro dwa sezony i polecam ten secik chociaż to moje pierwsze ciuchy turystyczne więc opinia nie jest podparta dużym doświadczeniem.Wykonanie co najmniej przyzwoite - nic się nie pruje ,nic się nie urwało.Nie robiłem testu przy ekstremalnie mocnych i długich opadach deszczu gdyż po maksymalnie dwóch godzinach ubieram na wszelki wypadek "kondoma" i jestem suchy na mecie.Przy lekkim deszczu jadę spokojnie bez "kondoma" kilka godzin i też jestem suchy na mecie. Ciuchy wygodne i bardzo ciepłe nawet bez podpinki , nie nadają się na upały chyba ,że ktoś lubi kluski śląskie na parze

Zasady Postowania