![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Starszy modem Open Road już jest nieprodukowany niestety a ma fajną wentylacje . Ktoś ma może ten nowy model
Lub wie gdzie kupić starszy w kolorze szarym? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Poronin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 52tkm
![]() Online: 1 tydzień 4 dni 5 godz 33 min 17 s
|
![]()
Ja zamówiłem taki model ADVENTURE STX na rok 2012 na tej aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=2853215054, cena katalogowa cos ok 1600zł.
Taką też mi cenę powiedzieli w Krakowie w CM Rider jak chciałem ja kupic w sklepie, od ceny katalogowej do urwania -10%. Jednak znalazłem na all....o i napisałem do nich o dostępnosć rozmiaru. Co ciekawe sklep jest w Kielcach (drugi salon CM Rider czego się dowiedziałem po rozmowie telefonicznej) a mojego maila przekierowali właśnie do CM Rider w Krakowie i zamówiłem mój rozmiar po cenie z aukcji do odebrania w połowie stycznia z nową dostawą. Zastanawia mnie tylko czemu mi tej kurtki nie sprzedali w cenie 1075zł od razu jak byłem ją mierzyc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Suchedniów
Motocykl: XT660Z Tenere
![]() Online: 2 dni 21 godz 9 min 11 s
|
![]()
Ja posiadam spodnie i w 100% warto było wydać za nie tą kasę. Nie wiem co ma na myśli kolega oscar pisząc że membrana to porażka. Jechałem w nich jakies 4 -5 h w deszczu i nawet kropelka mi sie nie przedostała do środka. Spodnie są bardzo wygodne, "ochraniacze" mimo że piankowe bardzo dobrze sie dopasowują i ogólnie całość zachowuje się tak jak by była szyta na właściciela. Latasz w nich cały dzień nie tylko na moto a nie czujesz że to spodnie motocyklowe. Nic nie uwiera nie strzępi się ogólnie dobrze wykonane. Kieszenie na udach spoko ale nie polecam zostawiać w nich telefonu przy duzym deszczu. Łatwo wypinana podpinka i fajnie wszystko można połączyć z kurtką za pomocą suwaka. Kup a bedziesz zadowolony.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Kraków
Motocykl: dwa kółka z kijkiem pośrodku
![]() Online: 6 dni 15 godz 33 min 0
|
![]()
Witam , śmigam w kurtce i spodniach stx-pro dwa sezony i polecam ten secik chociaż to moje pierwsze ciuchy turystyczne więc opinia nie jest podparta dużym doświadczeniem.Wykonanie co najmniej przyzwoite - nic się nie pruje ,nic się nie urwało.Nie robiłem testu przy ekstremalnie mocnych i długich opadach deszczu gdyż po maksymalnie dwóch godzinach ubieram na wszelki wypadek "kondoma" i jestem suchy na mecie.Przy lekkim deszczu jadę spokojnie bez "kondoma" kilka godzin i też jestem suchy na mecie. Ciuchy wygodne i bardzo ciepłe nawet bez podpinki , nie nadają się na upały chyba ,że ktoś lubi kluski śląskie na parze
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Off-the-road.de - ktoś korzystał? | Waikiki | Wszystko dla Afryki | 0 | 07.03.2010 15:12 |
open'er festival gdynia | ostach | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 2 | 29.06.2009 23:43 |
Rękawice BUSE COOPER...czy ktoś takich używa??? | BartekBBI | Ciuch Afrykańczyka | 0 | 23.02.2009 19:48 |