|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
08.02.2015, 02:58 | #1 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Online: 1 tydzień 3 godz 11 min 18 s
|
najwiekszy sklep z odzieza? jaki stroj dla swiezaka?
czesc
szukam pierwszego stroju na motocykl i troche trudno mi sie polapac w artykulach roznych producentow rozsianych po licznych sklepach. ktory z internetowych sklepow posiada najszerszy asortyment? gdzie warto zajzec, gdzie warto kupic? najpierw chcialbym znalezc produkty o najlepszym stosunku jakosci do ceny, przymierzaniem zajme sie pozniej. jakie elementy stroju wedlug was to absolutny obowiazek? nie posiadam prawa jazdy ani motocykla, czy zakup kasku kurtki i rekawiczek na sam poczatek to dobry wybor? moze polecilibyscie mi producentow, najlepiej rodzimych, ktorych produkty sa godne uwagi? jezeli chodzi o charakterystyke jazdy bedzie to szosowa turystyka .budzet jest elastyczny ale nie szukam high-endu. przyzwoity low-end mi z pewnoscia wystarczy. dzieki za opinie i doswiadczenia jakub Ostatnio edytowane przez ambiwalencja : 13.02.2015 o 22:17 |