|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.12.2023, 11:21 | #11 |
Jak pisałem w pierwszym poście mnie interesuje pierwsza połowa czerwca lub lipca lub sierpnia. Na jakieś 10-12 dni.
Jeden motocykl, bo na więcej naraz nie pojadę. Podejrzewam jednak, że cena nie będzie dla mnie atrakcyjna z racji, że interesuje mnie tylko jedna sztuka. Wiadomo przy grupowym wynajmie to są inne stawki. Tak samo jest z transportem: jak by było kilku chętnych to można myśleć o wynajmie busa czy tam ciągnięciu innej przyczepki. |
|
21.12.2023, 22:08 | #12 |
Czerwiec i lipiec jestem na miejscu. Wynajęcie moto w sezonie nie będzie tanio. Na ile jest Twój przyjazd realy? W lutym bedę tydzień na Costa Brava podjadę do znajomej mi wyporzyczalni i spróbuje wynegocjować może lepszą cenę na czerwiec lub lipiec. Ale muszę znać dokładne terminy. Sprawdź przy okazji bilety Ryanair do Gerony. Z lotniska moge Cie odebrać to 54 km ode mnie.
|
|
22.12.2023, 09:49 | #13 |
Posłałem Ci a.
|
|
|
|