![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Okolice Piaseczna
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 17 godz 3 min 39 s
|
![]()
Co tam voltomierz – fajny kompas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
przycisk sterowania wsadzasz w gąbkę. Masz tam zaślepkę, wystarczy ją wyciągnąć (uwaga można połamać), wsadzasz tam przycisk którego gwint owijasz taśmą dla lepszego trzymania. Kabelek przewlekasz pod gąbką - i tak - w rd07 PODOBNO da się kabelek puścić przez plastikowy stelaż (zobaczysz pod gąbką dziurkę w plastiku). W rd04 ten otwór jest zaślepiony.
![]()
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Kerry :-)) Ireland
Motocykl: RD07a
Przebieg: 61.000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 51 min 7 s
|
![]()
Hehe no to mamy nowy watek ''pokaz swoj kokpit'', jutro pokaze moj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Wolly - i tak tam nic nie wcisnę, bo kompas wszystko by zasłaniał gdy siedzę na Moto.
Esemes - dobre pytanie, bo w polu go jeszcze nie sprawdzałem. Narazie założyłem go w takim miejscu, żeby miał jak najdalej do metalu i do obrotomierza (bo co ciekawe ten go mocna zakłucał jak był obok) i pokazuje zgodnie z innym kompasem oraz moją znajomością okolicy. Zobaczymy jak się sprawdzi ![]() Evvil Twin - dobry patent. Na początku myślałem, żeby go do kierownicy ciągnąć, ale jak poczytałem do czego służy, to stwierdziłem, że to bez sensu. Jak masz tak navi, to nie zawadza Ci ona o Tankbag? (oczywiście jak jeździsz z czymś takim) Magicl - jestem tu nowy i jak robiłem jakieś zmiany w swojej Królowej, to szukałem najpierw na forum zdjęć i opisów jako inspiracji (po co wyważać otwarte drzwi, a z drugiej strony można się ustrzec paru błędów, które ktoś już rozkminił) więc to może być dobry pomysł ![]()
www.kolejnydzienmija.pl 2014: Żatki Bolek na promie kosmicznym 2015: Veni Vidi Wypici 2016: Muflon na latającym gobelinie 2017: Garbaty Jednorożec 2018: Czarny Jaszczomp 2019: Rodzina 50ccm plus 2020: Żółwik Tuptuś 2021: Chiński Syndrom 2022: Nie lubię zapierdalać 2023: Statek bezpieczny jest w porcie, ale nie od tego są statki 2024: Uwaga bo ja fruwam 2025: Ekwipunek Załogi Gogurka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Kerry :-)) Ireland
Motocykl: RD07a
Przebieg: 61.000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 51 min 7 s
|
![]()
Magicl - jestem tu nowy i jak robiłem jakieś zmiany w swojej Królowej, to szukałem najpierw na forum zdjęć i opisów jako inspiracji (po co wyważać otwarte drzwi, a z drugiej strony można się ustrzec paru błędów, które ktoś już rozkminił) więc to może być dobry pomysł
![]() Mysle podobnie a ludziska maja rozne ciekawe patenty ale wstydza (?) sie pokazywac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Nie jeżdżę z tankbagiem, nie znoszę i nie uznaję
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
[RD04] Ile oleju w lagach RD04? | Poncki | Rama, zawieszenia, napęd | 20 | 25.02.2014 21:24 |
Pomysł na nowy kokpit/konsolę/panel. | Artuditu | Wszystko dla Afryki | 14 | 12.01.2011 20:17 |
[RD04] zębatka tylna 46 zębuf do rd04 | rambo | Rama, zawieszenia, napęd | 5 | 29.07.2008 02:05 |