![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Gorzów n.Wartą
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 13 godz 7 min 46 s
|
![]()
Używałem tej mapy w gps-sie. Na moto czy auto ok. Ale rejon z tej mapy http://www.empik.com/maroko-mapa-tre...1118,ksiazka-p to niemal same linie warstwic więc do łazikowania średnio. Z opisu tej papierowej wydaje się być ciekawsza do pieszych wędrówek.
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 3 godz 21 min 39 s
|
![]()
Zawsze można wspomóc się starymi radzieckimi mapami sztabowymi - niezła skala a i każda ścieżynka jest zaznaczona - nawet ta dla kozic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2012
Miasto: Kraków
![]() Online: 2 dni 15 godz 9 min 3 s
|
![]()
@Sambor: Dzięki, no właśnie ta mi się znalazła, ale w góry to chyba raczej nie nadaje się
![]() @Danek: Podobno na miejscu można kupić Randonnee culturelle dans le Jebel Sarhro i chyba poczekam na to ![]() @Kajman: Przed Świętami. Sprawdzę sobie którędy kozice chodzą ![]() Z powodu zimna raczej myślę o Jebel Sarhro, trekking z Tagdilt do Ait Haroun całkiem dobrze opisany w LP. 5-6 dni, max 2300 npm czyli nie powinno być jakoś ekstremalnie zimno. @Mirmil: Byłeś może w tych okolicach? Dzięki za ten link, faktycznie jest w czym wybierać, chociaż wszystko kręci się wokół Toubkala. Jeszcze się rozejrzę ![]() A wypożyczał tam ktoś kiedyś motka? Pozdrawiam Hanka ____________ Czasami lepiej użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Mozna wynajac moto.. Koszt cos kolo 60-100 euro za dzien.
A moze byc i zimno i snieg. Albo deszcz. Tam trasy bywaja nie przejezdne nawet w marcu. Mowie o pistach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
No dobrze, poczułam się wystarczająco zniechęcona
![]() Pozdrawiam Hanka _______________________________ Każdy może stać się młodym, ale musi się w tym przez bardzo wiele lat zaprawiać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Wyczynowy sprzęt w teren nikt Ci nie wynajmie bez asysty - boją sie abyś nie zajechała, wpadła w przepaść albo zniszczyła - a potem porzucisz i wylecisz do kraju
Te które widziałem co goście wynajmowali to turystyki w stylu Hondy AT ale jakieś inne marki - nie kojarzę Jak Cię interesuje tamten rejon to jadę w marcu/kwietniu ja dobrze pójdzie |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Hmmm, obawiam się że moje umiejętności na razie wystarczą co najwyżej na lekki szuterek
![]() Chyba pomyślę o spakowaniu rolek. Zawsze to jakieś kółka ![]() Pozdrawiam Hanka _____________________________________ Gdy się puszcza latawce - myśli wędrują wraz z nimi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Zawsze mogę Ci na hol za samochodem ....na tych rolkach oczywiście
![]() Ze mną jeżdżą nie tylko wyczynowcy ....ale też pasażęrowie czasami do samochodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Gorzów n.Wartą
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 13 godz 7 min 46 s
|
![]()
![]() |
#20 |
|
![]()
@Danek - dzięki, też znalazłam, już się Schneiderowi wcisnęłam z pytaniami na
![]() ![]() @Kajman - to ja się piszę na ten hol. Tylko musiałbyś znaczącą przyspieszyć swój wyjazd ![]() Pozdrawiam ![]() Hanka ________________________________________ Kłopot z życiem polega na tym, że nie ma okazji go przećwiczyć i od razu robi się to na poważnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Potrzebna mapa RO i BG | Rebel | Mapy | 0 | 25.06.2012 10:34 |
Mapa Rumunii | sambor1965 | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 23.11.2011 00:17 |