|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2017
Miasto: Jaworzno
Motocykl: CRF1000l
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 16 godz 59 min 40 s
|
![]()
U mnie same pozytywne odczucia. Nie robiłem jazd testowych ale po odebraniu moto z salonu i przejechaniu się 50m z DCT zakochałem się w tej skrzyni. W czwartek wyjazd na Korsykę i myślę że na tych wąskich krętych dróżkach skrzynia sprawdzi się wysmienicie
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez colles : 01.09.2018 o 20:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Po 4 tys kilometrów w KGZ,TJK, UZB. kocham DTC jeszcze bardziej.
(przebieg ok 26 tys bez awarii) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Absolutnie nic szczegolnego. Gratuluje i trzymam kciuku za dalsza satysfakcje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 42 min 17 s
|
![]()
Właśnie Korsyka byla powodem kupna DCT. Mialem dosyc milionowej zmiany biegow . To po Korsyce odechcialo mi sie mocy na rzecz wygody i przyjemnosci z jazdy. Ale na Korsykę nie jezdzi sie przeciez co roku.....udanego wyjazdu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
ATAS. Przy 5kkm pękło nie wiedzieć czemu mocowanie prawej plastikowej osłony przy zbiorniku. Było to na granicy turecko-greckiej. Przez kolejne ok 5 kkm co tankowanie musiałem na nowo zaklejać taśmą to ustrojstwo
![]() Jest ogólnie Git. Pzdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2018
Miasto: wlkp
Motocykl: CRF 1000 DCT
Przebieg: 11000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 45 min 33 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
![]()
Ja nie mam FB
Zgłosiłem w ASO Pomirski. Wysłali zgłoszenie do Górala do wawki. Ponoć tak muszą. Jeszcze tydzień czekania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2013
Miasto: Mysłowice
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 6500
![]() Online: 16 godz 26 min 16 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2017
Miasto: Kraków
Motocykl: AT CRF1000
![]() Online: 1 tydzień 22 godz 33 min 41 s
|
![]()
No to ja dodam świetne wyważenie, przy powolnych manewrach niezwykle ważne i ułatwiające życie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2016
Miasto: Sopot
Motocykl: CRF1000D
Przebieg: 50K+
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 dni 18 godz 2 min 37 s
|
![]()
Jestem już starym zrzędą. Nakręciłem na Viaderku (które cały czas mam) ponad 300 kkm i powiem, nowa AT DCT mi pasuje. Ma wszystkie zalety Viaderka (no może za wyjątkiem stabilnego mocowania tylnego kuferka - ale poradziłem sobie z tym) oraz dużo tego co mi pasowało w Trampku (jakiego też sporo ujeżdżałem). Ponieważ gram na fleciku - nie przeraziła mnie mnogość przełączników na klawiaturze
![]() AT jak na razie tylko 44 kkm nie zawiodła i daje sporo uciechy. Jedyna awaria - to wymiana przełącznika funkcji - znany problem. Jedyne co mnie nie tyle co rozczarowało, co zdziwiło - to przy pierwszej gumie złapanej w trasie - brak kluczy do odkręcenia koła (łatki i łyżki miałem - ale co z tego ![]() Pozdrawiam, jak na razie bardzo zadowolony z nowego motorka, który znowu obudził we mnie chęć polatania na motorze nieco dalej niż dookoła komina. A DCT - rewelka, szczególnie w górach i przy jeździe na stojąco, czy targaniu kanistra z benzyną w ręce. /Bogdan Sopot |
![]() |
![]() |