16.01.2019, 00:14 | #11 |
Xadv jeździ fajnie ale dla mnie pozycja za kerownicą z dupy. Nie spodziewałem się takiego porównania. Ale np zestawić nc x z nat czemu nie...
Pzdr Qter piję bro i palę szisze....
16.01.2019, 02:01 | #12 |
Kiedyś R.T70
Miasto: Częstochowa
Motocykl: Była RD04
Przebieg: 120000+
Online: 3 miesiące 2 tygodni 5 dni 7 godz 47 min 6 s
|
Co to XADV?!?!
16.01.2019, 07:04 | #13 |
Moderator
|
16.01.2019, 09:28 | #14 |
tak BTW to jest jeszcze w produkcji/ofercie HondaPL
teraz dopiero zobaczyłem, że to kosztuje ponad 40 klocków!!!! matko... m
16.01.2019, 09:36 | #15 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
|
To kosztuje 50 klocków Matjasku a ponad 40 to model 2017, tak się świetnie to sprzedaje. Bardzo fajnie wygląda ten skuter ale jak się siądzie to czar pryska, jakies to pokraczne a pozycja co najmniej dziwna.
Ciężki kloc. Nie wiem jak mogą to reklamować jako terenowe. To ma 1,5 cm większy prześwit niż moja SH125, która w terenie bardzo ładnie zabiera podwoziem wszystko co na drodze. |
16.01.2019, 09:58 | #16 |
Dzięki Emek fajnie w środę się dowiedzieć czegoś mocno nienormalnego
Nie dziwota, że idzie to jak 'świerze bółki'. Jeszcze do tego napęd łańcuchem... dżizas. m
16.01.2019, 10:06 | #17 |
Miasto: Łódź
Motocykl: Tuareg
Przebieg: rośnie
Online: 2 miesiące 17 godz 38 min 13 s
|
mnie też bardzo zainteresował X Adv, bo wszystko co inaczej wygląda zwraca moją uwagę: can-am spyder, yamaha niken, ducati multistrada, honda x-adv i kilka innych wynalazków.
Dla mnie motocykl, jako urządzenie służące do "zabawy", a nie typowo użytkowe, musi wyglądać dobrze i się wyróżniać z szarego tłumu. Pojechałem moją NAT na imprezę Hondy do Torunia i tam pojeździłem x-adv, bardzo się zawiodłem, jednak na reklamach wygląda i jeździ lepiej. Na mniejszej Multistradzie też pojeździłem i również się zawiodłem, na reklamach wszystko wyglądało ekstra, a w realu słabo. Chyba NAT za bardzo podniosła mi poprzeczkę, więc wracając do tematu osobiście odradzam x-adv...i to jeszcze, jak Emek napisał, za tak wielkie pieniądze! |
16.01.2019, 10:18 | #18 |
Mi się podoba xadv. Jak na starość nie będę mógł przerzucić nogi przez wysoki motocykl to zapodam sobie takie fajne nie wiadomo co.
16.01.2019, 10:25 | #19 |
Ajde Jano
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
Online: 9 miesiące 5 dni 18 min 7 s
|
Osobiście też odradzam, twarde. Podczas jazdy chciano mi udowodnić jak świetnie jeździ i jakie ma zawieszenie. Podczas przejazdu po progach zwalniających które służyły za tor, musiałem się zatrzymać i zatrzaskiwać kanapę. Z dwojga złego wolałbym NAT, a gdy na starość będzie problem z motocyklem, to znak że coś trzeba zmienić, ale czy na skuter?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
16.01.2019, 10:28 | #20 |
Moderator
|
Ten/ta X-Adv to taka 'uterenowiona' Honda Integra.
Ale Integra na dwóch kółkach To ta, która jest też na bazie NC750