|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Pięknie,
a muzeum to mijałem zawsze wracając z Rajdu Świdnickiego. Polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Za zielonymi górami, za lasami
Motocykl: czarny, pomarańczowe ladaco
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 2 dni 23 godz 44 min 9 s
|
![]()
Właśnie do hrabstwa Świdnickiego zostało zaanektowane pogranicze Hiszpańsko - Francuskie, czyli Pireneje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
Hrabia Raf , na swoim wierzchowcu Trampiszonie dostojnie się prezentuje, gdy anektuje.
![]()
![]() |
#4 |
Miasto: GPU
Motocykl: CRF1000
![]() Online: 9 godz 35 min 32 s
|
![]()
ejjj . czemu tak mało?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jesień w odwrocie, dlatego wstawię kilka fotek:
Czyż jesień nie jest piękna? Pałac w Zatoniu już był, ale nie za dnia, warto odwiedzić teraz kiedy drzewa przybierają jesienne barwy Jadę dalej, czy są z nami jacyś kolejarze? Będąc blisko, nie sposób nie zajechać nad Odrę Wpadam jeszcze do Przytoku, Można tam poharatać w golfa Odwiedzam jeszcze Przytoczki nad odrą, nigdy tam nie byłem, widać jednak że jesień tam w odwrocie... Cdn... Ostatnio edytowane przez raf : 02.03.2024 o 20:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 6 dni 6 godz 48 min 44 s
|
![]()
Te malowanie trampiszona idealnie pasuje do tej pory roku. Za rok się przyłącze z moją Afryka w kolorze rdzawym
![]() Legancko!
![]() |
#7 |
|
![]()
Pogoda dzisiaj dopisała, zrobiłem rundkę wzdłuż Bobru
Most w Wysokiej Kawałek Kanału Dychowskiego Most na Bobrze w Chromowie Pałac w Brzeźnicy, na szczęście nie jest to opuszczona ruina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Oj lata już tam nie byliśmy, nasza wioska to Bobrowice były. Ten pierwszy most to nie przypadkiem w Łagoda jest ? Jaka miejscowość jest na pierwszym zdjęciu ?
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Masz rację, to most w Łagodzie. Coś mi się pozajączkowało. Na pierwszym zdjęciu wylot z Bogaczowa na Sterków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
![]() Online: 9 miesiące 1 tydzień 2 dni 21 godz 57 min 29 s
|
![]()
Na pewno kiedyś wracając do domu jechaliśmy tamtędy, z tego co pamiętam gdzieś po drodze była jakaś kopalnia piachu, fajna droga to była, zresztą wiele fajnych dróg tam było i ten klimat taki z Kargula i Pawlaka wiszący w powietrzu
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Scigacz.pl Honda Polska... czyli Film o tym jak potestowałem ATAS-a :) | ex1 | CRF 1000 L | 44 | 25.09.2018 14:20 |
Projekt "Polska (nie tylko) na weekend" | Neno | Polska | 2 | 22.11.2015 10:59 |
Zamienniki tlumika, czyli nie tylko ladne brzmienie | Michasso | Wszystko dla Afryki | 20 | 27.09.2009 22:22 |