![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Pszczyna
Motocykl: CRF1100L DCT + KTM640 ADV
Przebieg: 30237
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 11 godz 24 min 34 s
|
![]()
+1 do WeeRide. Mam czwórkę małych terrorystów i niestety dopiero przy ostatnim odkryliśmy ten rodzaj fotelika. Dla dzieciaka poniżej 2 lat chyba nie ma nic lepszego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
![]()
Heniek - NIEMAL jak Jochen - zbliżasz się do definiowalnego sukcesu lęgowego
![]()
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 4 godz 21 min 51 s
|
![]()
Kupiliśmy używkę za 250 na olx, generalnie mam kilka obaw bo mój Młody ma nie całe 18 miesięcy, zaczął chodzić jak miał 9 i waży 12 kg. Jak usiadł w WeeRide to fotelik wydał się malutki. Za chwilę idę montować i zobaczymy co z tego wyniknie.
Niby WeeRide jest do 4 lat lub 23 kilo ale nie wiem czy to nie będzie przypadkiem na jeden sezon. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ten fotelik taki mały faktycznie jest ale styka na długo dość. nasze dzieciaki też są raczej te wyższe ino chudziaki ![]() najważniejsze to obczaj czy mu się dobrze głowę opiera na półce - zobaczysz, że się przyda ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Motocykl: RD03
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 4 godz 21 min 51 s
|
![]()
OK, zamontowane i zaskakująco wszystko gra. Obawiałem się, że się nie zmieści między główką ramy a kierą bo mam bardzo krótką górę główki. Ale dzięki gumowej podkładce dołączonej do zestawu udało się to stabilnie zamontować.
Jak Młody wstanie z drzemki to zrobimy testy;] Jedyne co to warto chyba sobie uszyć mały pokrowiec na półkę bo to wykończenie nie jest jakoś super przyjemne w dotyku (może kwestia tego że używka i jest jakoś zniszczone) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szpej turystyczny do roweru | Babel | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 39 | 01.04.2016 00:42 |