![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]()
Emek, jedno pytanie, może nieco wyprzedzające realcję - ile dni Wam zajęła ta podróż? Pytam, gdyż w 2017 wybieram się do Azji Centralnej, ale kompletnie nie znam warunków tam panujących i nie wiem jakie dzienne przeloty szacować... Mam do wykorzystania 23 i pól dnia... Zakładam, że w takim czasie dam radę odwiedzić kazachstan, ale nic już więcej...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Bardzo możliwe ale niestety nie pamiętam, żebyśmy w okolicach Aralska mijali jakąś ekipę. Grupę motocyklistów z Polski mijaliśmy na trasie M41 pomiędzy Alichur a Murgabem pod koniec czerwca. W składzie na pewno była Afryka. Niestety nasza kondycja w tym czasie była fatalna i nawet nie zatrzymaliśmy się na chwilę rozmowy.
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Zarejestrowany: May 2013
Miasto: Koziegłowy / Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 72000
![]() Online: 8 miesiące 2 dni 10 godz 59 min 55 s
|
![]()
To pewnie byliśmy my
![]() chemik Jak zakładasz odwiedzenie tylko Kazachstanu, to nie wiem czy nie lepiej dać sobie spokój. Kazachstan to strasznie nudne miejsce (przynajmniej z naszej dojazdowej perspektywy) Ostatnio edytowane przez Korbol : 22.09.2016 o 10:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() |
![]()
W fotorelacji afryczka ciągle na dalszym planie hehe, czekamy na dalsze odcinki :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2014
Miasto: Myślenice
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 17 godz 31 min 49 s
|
![]() Cytat:
Emek no to mnie zaskoczyłeś ... obstawiałem, że do czasu nastania grudniowych długich wieczorów nikt nie ruszy z relacją. Kufa muszę dopisać, że młody bardzo służbowy celnik konkretnego klina mi zapodał z niewpuszczeniem opon po lekkim przebiegu. Powiedziałem, że są nie nowe bo myślałem, że mi cło naliczą jakieś, a tu proszę jakie prawo eleganckie uniemożliwiające nawiezienie do kraju używanego szrotu gumowego od Angeli za naszej zachodniej miedzy. Sumasumarum moje Mitasy E07 z przebiegiem > 6000 wjechały jako nowe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Wrocław
Motocykl: Husqvarna 701 Enduro
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 15 godz 23 min 25 s
|
![]() Cytat:
Emek, wybacz dygresję... Wracaj do Swojej relacji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 17 godz 53 min 42 s
|
![]()
rozkręciłem się z czytaniem, i koniec... dawaj pan co było dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gość
Online: 0
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]()
Proszę o cierpliwość. Na czas oczekiwania Tereska w otoczeniu pięknej kirgiskiej flory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"MoToGascar 2016" - motocyklem przez Madagaskar" | Sub | Trochę dalej | 50 | 09.08.2016 14:20 |
Slajdowisko "Afrą na Pamir" w Białymstoku 20.02.016 | sluza | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 16 | 24.02.2016 08:15 |
"Helpfl Staf", czyli technologia rejli w służbie Lejdis | ucek | Lejdis | 25 | 15.09.2010 21:52 |