![]() |
#11 |
Gość
Online: 0
|
![]()
no dopsz...najbardziej mi podpasowały owe stare sztabówki, które zreszta mam w papierze od 30 lat, ale które zamarzyłem sobie mieć na garminie. nawet pomeczylem sie z kalibracja, ale potem garmin powiedział "idź sobie, biore 3MB i ani troche wiecej pliku kmz".
nie chodzi mi o szlaki ![]() dzieki wszystkim, szczególnie redrobo. |
![]() |
![]() |
#12 |
Gość
|
![]()
to zostawię z tej wycieczki zagadkę: z
zdjęcie poniżej to autoportret autora z... no właśnie, z czym? ![]() Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Pierwsza myśl widok ze szpiglasowej w kierunku piątki... po odwróceniu aparatu w lewo o 45 stono byłby widok przez piątkę na orlą...
![]() |
#14 |
![]() |
![]()
Druga myśl że jednak ze szpgilasowej nie widać tak Zakopanego i okolic... więc myśl po przemyśleniu (sic!), to widok z Zawratu w stronę orlej po stronie Koziego Wierchu...
![]() |
#15 |
Gość
|
![]()
ciepło, ale to nie Zawrat.
to naprawdę jest autoportret ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2018
Miasto: Zabrze
Motocykl: ATAS 2019
Przebieg: 11000
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 14 godz 24 min 33 s
|
![]()
Ze sniegiem rzeczywiscie bieda !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2013
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 18 godz 33 min 16 s
|
![]()
Kozi Wierch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Gość
|
![]()
piesy rozpoznał
![]() rzecz w tym, że cień z charakterystycznym wycięciem na górze (Granaty) to para Kozi Wierch / Kozie Czuby, a ja stoję sobie na Kozim właśnie. śniegu było na podejściu po pas, tylko na samej grani wywialo. trafiła mi się genialna pogoda. ![]() Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() |
![]()
Ale widoki... super.
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Ale pięknie , tatry polskie mam "obchodzone" dość solidnie tylko latem , ale w zimie jest coś co mnie przeraża , nie wiem jak to nazwać ale nie potrafię zaufać śniegowi
![]() Zazdroszczę widoków i samotności na szlaku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gdzie na majówkę w Tatry? | Borkow | Umawianie i propozycje wyjazdów | 51 | 04.04.2019 20:30 |
Pieszo dookoła świata-afryka | vegezaur | Przygotowania do wyjazdów | 57 | 17.05.2017 06:49 |
Pieszo przez świat ... od 30 lat :) | maryjan | Kwestie różne, ale podróżne. | 1 | 22.06.2012 01:42 |
Beskidy - Tatry - Bieszczady & okolice | JarekAT | Polska | 8 | 30.08.2010 16:12 |