![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Kielce
Motocykl: Dziczyzna
Przebieg: ustalam
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 3 dni 14 godz 40 s
|
![]()
Zdjęcie w Polsce umieszczone (tak mi się wydaje, że je wlaśnie tam widziałem).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
![]() |
![]()
Błędy:
- odcinek za Białowieżą od Grudek do Starzyny nie legalny, - w Ozieranach zawalony mostek trzeba objechać przez Kruszyniany lub przy zalewie Ozierany, - odcinek biegnący obok Krypna Kościelnego do Dobrzyniewa Dużego nie mam pewności czy jest legalny, - odcinek między Końskowolą, a Wronowem przechodzi przez budowaną trasę S8 zalecam objazd, - w okolicy Netta Druga też trzeba uważać, ale chyba to poprawione, Reszta chyba ok. Uwagi: w okolicy granicy wschodniej nieliczcie na CPNy ![]() Radzę w Augustowie zatankować full i następne tankownie dopiero w Augustowie lub na Litwę jeżeli lecicie dalej ![]() Ja stanąłem 5km przed Augustowem, bo nie zalałem do pełna. Przeważnie prom w Niemirowie nie czynny kolejny w Mielniku, ewentualnie most na 19 Ja trasą dojechałem do Kazimierza Dolnego co dalej nie mam pojęcia... Noclegi jakie ja sugeruję to: Nasz kolega Tolek zaprasza https://www.facebook.com/Gospodarstw...20185/?fref=ts Darmowy kemping nad Siemianówką z prysznicami i toaletą ![]() https://www.google.pl/maps/place/Rud...2!4d23.7671416 Na dziko: https://www.google.pl/maps/@51.6260429,22.2645518,15z Ostatnio edytowane przez Onufry22 : 27.07.2017 o 22:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
Błędy w tracku są fajne, przynajmniej ja jadąc po tracku lubię jak raz na czas trzeba wykminić objazd, zapytać kogoś o drogę itp
![]() Ja bym nie poprawiał, jeśli to jest jakiś ułamek całości to niech będzie ![]()
![]() |
#14 |
Moderator
![]() |
![]()
Masz rację jak najbardziej, ale jeżeli track prowadzi prosto przez Puszczę Białowieską to już aż za bardzo. Bo jak ktoś przyjedzie z zagranicy to lepiej, aby na taką niespodziankę nie wpadł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
przemieszczacz
![]() Zarejestrowany: Sep 2009
Miasto: Skierniewice
Motocykl: LC8, exc-f 250
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 3 dni 19 godz 30 min 15 s
|
![]()
A no tutaj to jasna sprawa
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Był Fafruk- jest po ludzku
![]() Zarejestrowany: Apr 2015
Miasto: Augustów
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 1 godz 29 min 58 s
|
![]()
Właśnie za Białowieża zgarnęła mnie straż graniczna, ale wytłumaczyłem im o co chodzi z trasą i dostałem tylko pouczenie. Dzień wcześniej mieli holendra na pasie granicznym (on dostał 500). Dotarli do mnie bardzo szybko więc nie liczylbym na jakiś szybki niezauważony przejazd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
![]()
Wieczoru
Równiez bardzo dużo niespodzianek na TET Ukraina. Dam głowę że niektóre odcinki są po prostu wyklikane na mapach. Powiem więcej, na bank nie przejezne dual sportem a co dopiero dużym enduro. Miał chłop fantazję. Trochę lipa może być i w innych krajach. Z czasem pewnie inicjatywa okrzepnie ale i więcej lokalesow z widłami czaic się bedzie mimo. Pozdr rr |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
![]()
Z Tupkiem przejechalismy Dla ciekawosci Jakieś 30km TET w Finlandii. Szutry jakości lepszej niż drogi powiatowe w pl
![]() Fajne ze jesli jest sucho można jechać tak naprawdę czymkolwiek szosowym.
![]() |
#19 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2016
Miasto: Augustów
Motocykl: RD07a + DRZ400
![]() Online: 2 tygodni 11 godz 45 min 29 s
|
![]()
Latał ktoś TET'em w Czarnogórze i Albanii? jak to wygląda? Warto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2016
Miasto: Białystok
Motocykl: XT660R
![]() Online: 5 dni 19 godz 55 min 5 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Trans Anatolia Rally 2016 | Adagiio | Kwestie różne, ale podróżne. | 3 | 20.03.2016 23:52 |
Na co patrzec przy zakupie Trans Alpa? | Tymon | Inne - dyskusja ogólna | 34 | 27.08.2015 10:05 |
Euro (& Asja) -trip | Roger | Trochę dalej | 4 | 12.01.2015 17:27 |
Kurtka uvex jacet trans w | michoo | Archiwum | 20 | 19.09.2008 23:22 |