|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
28.10.2018, 19:00 | #1 |
Strzelanie z tłumika przelotowego non-stop?
Szukam przyczyny ciągłego strzelania z tłumika po zamknięciu ,,gazu''bo nie mam na razie na to sposobu.Może z forum się uda.Przy fabrycznym zero,cicho itd-jak w samochodzie-myślę cholera za cicho!bez pazura!Kupiłem aluminiowy,owalny Viper 2kg wagi,zajebisty bas,mruk i o to chodziło.Po montażu akurat przyszedł czas na reg.zaworów i synchro.gażników.I dupa-bez zmian.Acha Afryka 1993 sprzedana przebieg 116tyśkm.Kupiłem Afrykę 1996 przebieg 33tyś.Po montażu Vipera to samo.Kupiłem w dobrej cenie Akrapovica karbon,owal piękny bas-bajka.Ale zajebiscie za dużo za często strzela.Wszystko szczelne itp.Tak ma być? To nie prośba o pomoc tylko gdzie przyczyna.
|
|
|
|