![]() |
#11 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Szczecin
Motocykl: CRF1100
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 4 dni 12 godz 27 min 36 s
|
![]() Cytat:
![]() im większe tym trudniej będzie jest wsadzić w google
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Miasto: Łomżewo
Motocykl: AT-NAT
Przebieg: 80000
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 18 godz 13 min 8 s
|
![]()
Mialem ten sam dylemat, mierzylem hałmy tymu adv z szyba, straszny szajz a nie chcialem przeplacac za shoei'a, i akurat mial koles gogle scotta otg, bez zastanowienia przymierzylem i od razu kupilem to co mial na wystawie, dokupilem kask i jest mega! W terenie patrzalki mi nie paruja, w coezkim piachu nawet przy otwartej szybie zaparowane mialem okulary a tutaj nic!
Ja jezdzilem w waskich oprawkach ale gogle mierzylem na szerokich i tez bylo git! Nic nie uwiera! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2012
Miasto: teraz to Stolica
Motocykl: Suzuki DR-Z 400 E
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 10 godz 45 min 7 s
|
![]()
@Ex1
"przerobiłem juz kilka kasków i parę kompletów gogli i okularów.. nie miałem dotychczas żadnych problemów aby dopasować to wszytko do siebie.. polecam spróbować aa.. i przyznam że moje doświadczenia z kaskami z szybą są takie sobie... tzn. kask z szybą i okulary.. - fajnie ale słabo w terenie raczej na szosę, przy szybszej jeździe, okulary wchodziły w mikrodrgania i wręcz gubiłem ostrość widzenia.. gogle dociskają bryle na miejscu.. ostrość dobra i można ganiać ... ![]() ![]() Wrzuć foty okularów i tych gogli ![]() Jeżeli okulary wchodzą w wibracje to jest coś nie tak z aerodynamiką kasku ewentualnie układu owiewki - kask. Chyba że to wpływ KTMa ;p. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
gogle do AGV AX8 Dual | Rajtek | Archiwum | 3 | 04.01.2014 21:08 |
Kask dla okularnika | visuz | Kaski | 20 | 26.03.2013 10:53 |
Gogle enduro dla okularnika - ktoś wie czy są takie?? | Tomek | Archiwum | 18 | 24.01.2013 16:29 |
Gogle | petrosbike | Kaski | 39 | 14.06.2012 11:58 |