|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
21.02.2023, 21:58 | #12 |
A mi się wydaje, że to proste. Wystawiłem jednemu serwisowi rowerowemu w Rudzie Śląskiej opinie negatywna, załączyłem opis sprawy na trzy strony, szczegółowy żeby ktoś nie myślał, że ściemniam. I co? Opinie widzę tylko ja. Nikt inny. Ciekawe jak to jest.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
22.02.2023, 09:57 | #14 |
A co ciekawe inne opinie, zwłaszcza pozytywne widać od strzała. Tak więc, jakiś haczyk na opinie negatywne jest.
22.02.2023, 10:42 | #15 |
Opinie mogą być od ręki usunięte jeśli nie dłużej niż 4 dni wisi, zgłaszasz do google i rozpatrują długo, w tym czasie się nie pojawiają w opisach, a jeśli wisi dłużej niż 4 dni zgłasza się zazwyczaj spam i google też może usunąć, skuteczniejsza metoda, ale dłużej trwa proces.. a nie zawsze się da usunąć i wtedy sądowa droga lub gadanie/odpowiadanie na opinię, ale to inna bajka na forum publicznym..
|
|
22.02.2023, 10:59 | #16 | |
Cytat:
22.02.2023, 13:29 | #18 |
trampkarz emeryt
|
Chomik przykro mi że spotkała Cię taka ujowa akcja i dobrze że o tym piszesz.
Teraz mi się przypomniało że swego czasu w środowisku VStromowym pytałem o zrobienie kosza w DL1000 (są legendarnie wadliwe - nie tylko tłuką ale i generują wibracje) i podrzuciwszy namiar na tą firmę - dostałem zwięzłe, negatywne opinie. Nawet nie wnikałem dlaczego bo równolegle dostałem namiar na fachowca którego mam po drodze do roboty prawie. Finalnie mój kosz był na robocie u Michała Szramy w Warszawie, ogarnięte pierwsza klasa, kosz lepszy jak nowy i koszt połowy nowego z ASO. Tylko że w DL1000 problem był taki że nowy OEM nie załatwiał sprawy - w Afryce powinien i za tyle hajsu masz pełne prawo oczekiwać tego co miało być Pozdrawiam zimny |
22.02.2023, 13:46 | #19 |
|
|
22.02.2023, 14:23 | #20 |
Tomaj
|
Coś w tym jest co pisze Chomik. Rok temu zleciłem im regenerację kosza do CRF1000. Myślałem, że tylko mi się to wydarzyło. Temat z paczką podobny, aż nie chce mi się tego opisywać, krótko: wysłana przeze mnie paczka nie została odebrana od nich, wróciła do mnie Inpostem, Pan zarzekał się, że nie otrzymał żadnych informacji. Wysłałem ponownie kurierem ,,za potwierdzeniem odbioru''. Po odebraniu tydzień trwała regeneracja. Otrzymałem cały komplet, kosz nie był oryginalny ale pomyślałem - mają super opinie, pewnie stosują innego producenta. Po zamontowaniu było super ....przez dwa tygodnie. Potem hałas i wibracje wróciły. Po kontakcie z Panem i słownym użeraniu się (ponieważ rozpoczął się sezon) umówiłem się, że przed obecnym sezonem wymontuje go i wyślę ponownie. Teraz po przeczytaniu tego co napisał Chomik mam poważny dylemat.....będę świecił oczami przed klientem....
|
|
|