|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
30.05.2011, 16:46 | #11 |
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 34 s
|
Raczej się nie opłaca finansowo, ale efekt powinien być w jakości jazdy. Niestety przeszczep amor od Kata to wydatek ok tałzena: amor 200-400, spring ok.300, kości ok.300 plus trochę rzeźby. Jak stryjenka woli...
|
05.08.2011, 02:11 | #12 |
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 13 godz 26 min 16 s
|
Ja znalazłem na angielskim ebayu amor od rd 03...jednak jak już paczka do mnie dotarła, był zonk...okazało się, że jest to amor od siódemki. No i odsyłać nie ma sensu, bo koszt dodatkowy (przesyłka 40 funciszy) a i kolejne tygodnie bez moto, nie wchodzą w grę... no to teraz mam w trójce amor od 07. O dziwo siódemkowy amor jest o około 1 cm dłuższy niż mój, ale też wydaje mi się że tył jest teraz bardziej miękki. Oczywiście nie obyło się bez rzeźby żeby wcisnąć zbiornik gazu z prawej strony, można by było go jakoś upchać z lewej, ale trza by było wyjmować i rzeźbić puszkę filtra powietrza, (sporo roboty) zatem trza było porzeźbić w miejscu gdzie zamocowany jest aku i przesunąć tenże o ok 2-3 cm do tyłu... a że moja 03 i tak ma u mnie dożywocie, to zdecydowałem się na rzeźbę. Nie latałem za wiele, tylko asfaltem, ale chyba amor działa jak trzeba, zobaczę jak będzie na offie.
|