![]() |
#11 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: S-ec
Motocykl: 690 R
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 7 miesiące 1 tydzień 4 dni 4 godz 56 min 57 s
|
![]()
no musze powiedzieć, że masz nosa bo pojawiły się miejscowe influenserki ale unikały naszych obiektywów
![]() zbieramy sie niespiesznie i udajemy się w kierunku Marakeszu po drodze jedziemy zobaczyć coś co na mapie jest zaznaczone jako natural bridge https://www.world-of-waterfalls.com/...ri-waterfalls/ Parkujemy motki pod okiem miejscowego parkingowego ![]() ![]() powiem szczerze, że nie miałem ochoty na łażenie, zdjąłem tylko buty z myslą, że gdzieś usiąde i odpoczne. Na szczescie dałem sie wyciągnąc i zszedłem na dół. ] ![]() gdzieś tam na górze leci droga. ![]() ![]() następnie obieramy kierunek na ![]() Ostatnio edytowane przez rumpel : 21.06.2024 o 19:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]()
lokujemy się w hotelu ok 1km od centrum.
czas ruszyć na miasto ![]() ![]() ![]() trafiamy na zakończenie ramadanu, tłok jest okropny, miejscowi świętują, ![]() ![]() taka ciekawostka ![]() ![]() studio zdjeciowe ![]() Marakesz mnie nie zachwycił, ekipa wstepnie chciała zostać tam na 2 dni, ja byłem przeciwny i całe szczescie po powrocie do hotelu zgodnie stwierdziliśmy, że pustynia wzywa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
![]()
Super photo-reportarz. Dzięki za umieszczenie tych fotek na forum. Oddają klimat tego wypadu. We wrześniu wybieram się z synem do Marroco. Wasze zdjęcia jeszcze bardziej mnie podjarały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Since 06 September 2006r.
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: wiocha na południu
Motocykl: T7 TLC 120 wyprawówka
Przebieg: rosnący
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 10 godz 58 min 41 s
|
![]()
Mnie się nie podoba i co mi zrobisz?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() Cytat:
Budzimy sie dość wcześnie, Ci którzy chcą leżą i odpoczywają inni idą na basen. Postanawiamy jeszcze przed wyjazdem na lekko iść do Carrefura. Nie będę ukrywał mieliśmy nadzieję, że skoro ramadan już się skończył to w końcu uda nam się kupić piwko. Niestety dział z % był zamknięty, robi zakupy spożywcze i wracamy się pakować. Zatrzymujemy się gdzieś pod sklepikiem z Huski leci paliwo, zawiesił się zaworek zwrotny paliwa (wersja LR z dwoma bakami). Ratujemy tyle ile się da i dalej na południe ![]() ![]() ![]() ![]() znów prawie o zmierzchu lądujemy na campie. Jestem w szoku bo gosciu poznaje mnie i pokazuje na dowód miejsce w którym spałem w zeszłym roku. Tym razem camp prawei pusty, są może z 3 auta (rok temu był zapchany 2CV'kami i T2 4x4) nie chce nam sie gotować ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
oj bardzo nam się nie chce wyjeżdżać ale tu już temp daje nam się we znaki, o 9 jest już nie do wytrzymania.
![]() ![]() wbijamy się na wyschnięte jez Iriki, troche kluczymy, trochę się męczymy, dno to połączenie fesz-fesz z twardymi koleinami, obieramy kierunek na północ z tego co pamiętałem z zeszłego roku to tam było bardziej płasko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pora na obiad ![]() Erg Chigaga ![]() ![]() noc spedzamy w Tagounite, no cóż trzeba iść na "miasto". Ja się poddaje i widząc jak żarcie (kurze podroby) jest przygotowywane wole wrócić do namiotu i zjeść jakiegoś jofila ![]() ![]() ![]() filmiki https://photos.app.goo.gl/9WCjhWYw7W6Ta9Rt9 https://photos.app.goo.gl/EZxDc3obzAT7ghVo6 https://photos.app.goo.gl/XwDPCUEnPi5pytvy9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 3 miesiące 1 tydzień 4 dni 9 godz 9 min 36 s
|
![]()
Tylko mnie utwierdzasz w tym , że chcę tam pojechać
![]() |
#19 |
taaak, świeży- od listopada 2004...
![]() |
![]()
influ...co? - takowe z Rumplami nie jeżdżą
![]() ![]() pzdr.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() |
![]()
Tereny piękne do zwiedzania. Jedyne co mnie denerwuje to natręctwo. Staniesz a już w około ciebie kilku nagabywaczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
drugie zaproszenie w Beskid Niski 11-20 lipca | tupek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 60 | 22.07.2014 14:05 |